![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2697659
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Karaoğlan'ın Türkiye'de ilk basılan nüshası, 48 yıllık Özelliği nedeniyle ham tarama olarak sunuyorum İyi okumalar Konu sarkomer tarafından (03.Ekim.2013 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1867023
•Rep Seviyesi :
![]()
Tarih kokan muhteşem bir kitap,eline sağlık haluk abi...
Paylaşım ve emeğin özellikle tarama gayretin için teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651984
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli dostum;
eline sağlık. Nefis bir tarama ile Karaoğlan'ın ilk sayısını okuyabilecek olmak büyük keyif. Vakit ayırıp gecemizi neşelendirdiğin için çok teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1815324
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu kitap nadide bir eser,
siz ise bir efsanesiniz. Serinin devamını heyecanla bekliyorum. Teşekkürlerimiz kifayetsiz kalmakla birlikte, kabulünü istirham ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. ![]() Konu sarkomer tarafından (24.Aralık.2011 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu tarihi belge niteliğindeki çizgi romanı bizimle paylaşma inceliğinizden dolayı kutlarım.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye |
![]()
Günün en değerli paylaşımı ve kadirşinas inceliğiniz için şükranlarımı kabul edin.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 29.Nisan.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
İndirmeyi beceremedik...
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 04.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 137222
•Rep Seviyesi :
![]()
Elleriniz dert görmesin üstad..Mükemmel
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]()
Haluk abi gerçekten mükemmel bir paylaşım.Yılların yorgunluğu her halinden belli olan bu mücevher için çok teşekkürler.
Sağlıcakla kal.
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1305857
•Rep Seviyesi :
![]()
Benden gizli bir şeyler dönüyor ya helal olsun, resmen şoke oldum, arkadan vuruldum, bayıldım, öldüm, bittim, eridim.. Baştanbaşa tam bir abide, abidei çizgi roman, diyecek lafım yok bilgisayar başında uyuklayınca şöyle kendimi uykunun dehşetli huzur ve dayanılmaz kollarına doğru bıraktım, gelen gürültü ve çocuk bağırışları arasında umarsızca kestirirken başıma gelecekleri bilsem erken seğirtip koşardım bilgisayarın başına ki kim ne yapmış nasıl yapmış, at uşağı mı olunur yoldaş mıyı bir an önce öğrenebilmeliydim.Yazdıklarım yazacaklarımın valllahi de billahi de onda biridir daha da yazarım ama bu kadar saçmalık yeter deyip şimdi işin yoksa ta 8 Nisan'ı bekle, buna can mı dayanır, canan mı, en iyisi teşekkür edip aradan çekilmenin zamanıdır. Saygılar, sevgiler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
1963 karaoğlan, asya kaplanı, çizgi, çizgi roman, çizgili, kahramanlık, karaoğlan, kebir, profesör, resimli roman, suat, suat yalaz, tarihi çizgi roman, yalaz |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|