KARAOĞLAN - Alamut Kalesi (Milliyet Gazetesi)

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,646
Gaziantep


Karaoğlan'ın bu macerası 20 Temmuz 1969 / 28 Şubat 1970 Tarihleri arasında Milliyet Gazetesi'nde günlük olarak yayınlandı. Sevgili "bes5uc3" ün dediği gibi Suat Yalaz "Kara Panter ve Alamut Kalesi" maceralarını harmanlayıp yeni bir "Alamut Kalesi" yaratmış. Benim bildiğim Karaoğlan'ın en uzun macerası. (217 Sayfa) Usta sayfa numaralarını verirken 65 i iki kez vermiş, 197 den 199 a atlamış. O nedenle son sayfadaki sayfa numarası 219.
Bazı sayfalar o yılların baskı tekniği nedeniyle silik çıkmış. Fazla müdehale edip daha da berbat etmek istemedim.

 
Son düzenleme:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,144
Öyle ani paylaşımlar yapıp adamın yüreğini yarma ağam:Ğ
Bu paylaşımda çok emek ve sabır var.:31::31::31:
Teşekkürü çok hak ediyor.
Eline sağlık değerli dostum.
Gönül dolusu teşekkürler.
 

bes5uc3

Süper Üye
11 Ara 2011
965
1,975
Kırşehirli
Daha talep yapmamızın mürekkebi kurumadan meramımızın hasıl olması oldukça sevindirici.

Şuna emnim k bu Çizgidiyarı bu emekler sayesinde, ve emeklerin paylaşılması noktasında güzel oluşla ayakta durmakta. Emeğin olması ve paylaşılması asıl ve esas olandır. Paylaşılmayan, kullanıma sokulmayan emeğin hiç bir değeri yoktur.

Emek paylaşıldıkça yücel ve gereğinde de gücel olmaktadır. Hiçbir paylaşım da tek yanlılıkla ve kullanım değerleri, karşılıklı değişimle; olmadıkça da sürdürülebilir olmaz.

Bu web sayfası (Çizgidiyarı), karşılıklılığı ve tek yanlılığı uhtesinde barındıran sürdürülebilirliğini asal kılışla ender olan istisnalarından biridir. Dışımızdaki yapının temeli ve sistemin işleyişi, ticari ise de; tex gibi, profesör gibi, vefalı, cengiz1, Ertuğrul gibi değerli şahsiyetlerin asıl işleri dışında oluşla dolaşıma soktukları bu çok saygın emek ve özveri için çok teşekkürler.

Bu emeğin karşılığı; ilgililerince paylaşılmaktır. Ve eğer elinizde başka türlü bir paylaşım geliyorsa sizin de katkı vermenizdir. Tabii ki illa katkıya zorlanmak değildir. Ve yine ilgililerince bu yararlanıma bir teşekkürle karşılıkta bulunmak oluşla sarf edilen emeğe mukabil olmaktan öte geçmez sanırım.

Yüce gönüllülüğe ve yüce gönüllere teşekkürler...
 

erdallll

Onursal Üye
24 Eyl 2009
1,450
7,069
teşekkürler büyük emek verdiniz ve bu macerayıda bizlere ulaştırdınız.bu sıralar vaktim olmuyor ama fırsat buldukça bakıyorum siteye.bir kızım oldu taramaya zamanım olmuyor elimde bir kaç Karaoğlan vardı fakat bir turlu tarayamadım ama ufaktan başladım inşallah en kısa zamnda paylaşıma katılırım.saygılar...
 

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,186
Tarihte daha çok Hasan Sabbah ile birlikte anılan
ve "kartal yuvası" anlamına gelen bir kale; Alamut kalesi...
...ve de özbeöz yiğidimiz...
...ve de en uzun Karaoğlan macerası...
Bir taraftan sabırsızlıkla inmesini beklerken,
teşekkürü fazlasıyla ve kat kat hak eden bu yoğun emek ve paylaşım için de
sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum;
saygılarımla...

bayrakzaf.gif
 

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,880
52,458
Kendi Koltuğunda
üstadım bunu biraz daha daha iyi çözünürlüklü yapabilirsen muhteşem olacak ben biraz yazıları ve resimleri silik gibi görüyorum böyle bir kitap biraz daha iyi olmalı şimdiden teşekkürler saygılar
 

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,646
Gaziantep
üstadım bunu biraz daha daha iyi çözünürlüklü yapabilirsen muhteşem olacak ben biraz yazıları ve resimleri silik gibi görüyorum böyle bir kitap biraz daha iyi olmalı şimdiden teşekkürler saygılar

Gazete ancak bu kadarına izin veriyor.
Birkaç sayfanın silik olması gazetenin baskı tekniğinden.
 
Üst