Baybora'nın Oğlu KARAOĞLAN Takvim Gazetesi

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,906
72,023
file
file




Dostlarım ilk kez çizgi dostlarının paylaşımını alıntı ve düzeltmeler yaparak paylaşıyorum.Takvim gazetesi SABAH Gazetesinden bir süre sonra SUAT YALAZ üstadın Baybora'nın Oğlu adlı macerayı renklendirerek ve bir bantta 4 kare yazıyı takvim gazetesi tekrarında 3 kareye ve kısaltarak yayınladı. Kesinlikle sevgili Haluk dostumun ilk Baybora'nın Oğlu paylaşımı orijinaldir. Takvim gazetesinin band paylaşımını yıllar önce çizlili form adlı siteden almıştım, eksik sayfalarını sevgili Haluğumun paylaşımlarından ekleyerek macerayı eksiksiz olarak paylaşıyorum.
Paylaşımı sunan çizgili formdaki arkadaşımız AYHAN POLAT'a teşekkürler ve aramızdan ayrılan sevgili dostum HALUĞUM'a Allahtan rahmet diliyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ayhan Polat

Süper Üye
20 Nis 2010
64
294
yıllar önce çizlili forum sitesinde yaptığım paylaşımım sevgili vefalıya tesekkur ederim. bende bile şu an yok taraması orijinalinden yeniden tarayacaktım. tekrar tesekkurler sevgili vefalı
 

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,515
Çok erken aramızdan ayrılan sayın Haluk beye bir saygı anlamındaki paylaşımınız için teşekkür ediyorum.Sayın ayhan beyden de tekrar yüksek çözünürlükte taramasın ı ve paylaşmasını rica ediyorum.Haluk bey taramalardaki farklılıklardan hep memnun kalırdı.
 

bes5uc3

Süper Üye
11 Ara 2011
965
1,975
Kırşehirli
Haluk Bey'i anmak hepimizin içini acıtıyor. Buna kuşkum yok

Ama bu yol onun yolu ve onunla tanış yolumuz. Ruhu şad olsun.

Değerli vefalı, konuya yalaz üstadın tüm çalışmaları arşiv için paha biçilmez ve kaçınılmazdır. teşekkürlerimle...
 
Üst