![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Karaoğlan'ın bu macerası, Yeni Asır Gazetesi'nde 04.08.1985 ila 12.10.1985 tarihleri arasında yayımlanmıştır. Yayından önce gazetenin ilkinden son sayfasına kadar küçük reklam anonsları ve sonraki günlerde de büyük boy reklamları yapılmış olup birbirine benzese de tümünü bu paylaşıma ekledim. yine Suat Yalaz'ın tanıtıldığı bir makaleyi de ekledim. Sayfa numaraları arasında boşluk veya tekrar eden numaralar yanıltmasın. Bir de son kısımda 5 veya 6 sayfalık bir boşluk görünüyor. Ama gazete tarihlerinde atlama yoktur ve gazetede ne yayımlanmışsa tamamı bu paylaşımın içinde eksiksiz vardır. Sanırım Suat Yalaz ustanın uçakla veya başka vasıta ile gazeteye ilettiği çizimlerden kayıp olsa gerek. Bunu bir ara Suat Yalaz ustaya soracağım. Saygılarımla Konu direnc11 tarafından (11.Kasım.2022 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Görseller yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Heyt be beklenen karaoğlanımızda geldi.
Üstadımız titizlikle çalışıyor. Çok teşekkür ederiz ellerine sağlık üstadım. Selamlar,saygılar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye |
![]()
Üstad kısa bir süre önce izmir sancağından bu sayı için yeni asır arşivinden tarama şansları olup olmadığını sormuştum.siz çok geçmeden bu paylaşımı yapınca hani hızır gibi yetişti derler ya aynen öyle oldu.Çok zağolun.Çok önemli bir paylaşım bu...Ardından gelen alangoyanın intikamı macerası ile yanılmıyorsam karaoğlan macerası son buluyor.Suat usta bir daha karaoğlan çizmiyor.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu altay1944 tarafından (04.Temmuz.2017 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Ocak.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Muhteşemsiniz bu macerayı görmemiştim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 10.Kasım.2015
•Rep Puanı : 94
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
değerli üstad ım, yapmış olduğunuz paylaşım,sizin kadar değerli bir paylaşımdır. çok çok teşekkür ediyorum, sağolun varolun saygılar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 11.Aralık.2011
•Rep Puanı : 39257
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir ara altay 1944 arkadaşımız bu maceraların bilgilendirmesini yapmıştı. Hiç bilip duymadığım Alagonyanın öcü ve Kızıl tuğun öfkesi maceralarının bendeki merakı hayli bir heyecan uyandırma olmakla birlikte bende okuma isteği heyecanına dönüşmüştü. Bu nedenle Altay arkadaşta arşivi olup olmadığını sormuştum.
O günden beridir bu macera bende hep bir ukteydi. Ne mutluki bugün sizin sayenizde web ve kendi kişi arşivimiz bununla anlam bulacak. Çok kıymetli bir emek. Üstadım teşekkürler. En içten sağlık mutluluk dileklerimle... Konu bes5uc3 tarafından (04.Temmuz.2017 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 28.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 96733
•Rep Seviyesi :
![]()
savulduk bekliyorduk...
sonunda geldi... teşekkürler üstat... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 05.Ekim.2016
•Rep Puanı : 40
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Karaoğlan in bizdeki yeri başkadir özeldir,tabiki sizinde öyle sevgili abiciğim.teşekkürler ..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Kasım.2009
•Rep Puanı : 604742
•Rep Seviyesi :
![]()
Karaoğlan, renkli ve bulunmayan. Şimdi bu güzel maceralar bizde. Teşekkürler, Profesör.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 20.Ağustos.2012
•Rep Puanı : 1353570
•Rep Seviyesi :
![]()
Ne denebilir,ne söylenebilir? Gönül dolusu teşekkürden başka.Hoş o da çok çok eksik kalacak ya.
Harikasın üstadım.Gözlerim kapanıyor,silah çekseler bile kapatır gözlerimi uyur kalırdım ama... Sabırla inmesini bekleyeceğim,koyu bir kahve eşliğinde de okuyacağım.Bir tek ateşim eksik,eh onu da mevsimler aratmıyor zaten. Teşekkür ediyorum üstadım,saygılar sunuyorum... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tommiks Meydan Gazetesi Eki Sayı 06 - Volkan'ın Öfkesi | savok | Tommiks - Meydan Gazetesi Eki 2. Seri | 4 | 30.Ağustos.2016 19:36 |
Conan Yeni Maceralar Dizisi Alfa Yayınları(1984-1995)Sayı 156 - Demir Kızların Öfkesi | savok | Conan - Alfa Yayınları Yeni Maceralar Dizisi (1984-1995) | 9 | 11.Mart.2011 13:22 |