altan
Yönetici
- 23 Eyl 2011
- 3,224
- 138,715
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
drzeko & altan
600dpi
İlginize ve bu güzel tesbitinize çok teşekkürler. Biz hep dediğimiz gibi paylaşımları like veya yalandan yazı için yapmıyoruz. Adam indirdiğine bakmadan yazıyor, üstadım harika şöyle böyle diye. Biz onu istemiyoruz. İndiren kontrol etsin eksik veya hata varsa yazsın istiyoruz. Media indirmeye baktığımda indirme sayısı ortalama 80. Demek ki çoğunlukla indirip alınıyor. Başladığımız seri yarım kalmaz, ama daha fazla paylaşım gerek.harcadığınız zaman ve emek için teşekkür ederim sayın altan..yorumu geçtim beğeni sayılarına bakıyorum ve çizgi diyarında 600 dpi taranmış bu hazine değerinde kara muratlarla ilgilenen topu topu 20 bilemedin 25 kişi olduğuna inanmak istemiyorum.. umarım bu durum paylaşma hevesinizi köreltmez sonuna kadar gideriz.. tekrar teşekkürler
Altan bey ve Drzeko harika işler yapıyorsunuz, Kara Murat hepimiz için önemli bir karakter,çocukluğumuz,gençliğimiz demek, o yüzden sizlere çok teşekkür ederim.
Eskiden gazete bayisinde her çarşamba günü Tarkan ve Kara Murat dergilerini bekliyorduk,şimdide çizgi diyarında her hafta yeni sayılar çıktımı diye bekliyoruz..
Tüm seriyi indirip arşivime koydum.Devam sayılarını dört gözle bekliyoruz.
Festivalde tanışma fırsatımızda oldu ve sizinle sohbet etmek çok keyifliydi.
240 sayı gibi hazır demiştiniz umarım devam sayıları da hazırlayıp bizleri mutlu edersiniz.
Sevgiler...