KARA MURAT SAYI 180

camozu

Onursal Üye
12 May 2014
181
3,506
harcadığınız zaman ve emek için teşekkür ederim sayın altan..yorumu geçtim beğeni sayılarına bakıyorum ve çizgi diyarında 600 dpi taranmış bu hazine değerinde kara muratlarla ilgilenen topu topu 20 bilemedin 25 kişi olduğuna inanmak istemiyorum.. umarım bu durum paylaşma hevesinizi köreltmez sonuna kadar gideriz.. tekrar teşekkürler

OZERTOPSOY

Onursal Üye
6 Tem 2016
1,284
4,374
Üstadlarım her ikinize de ne kadar teşekkür etsek azdır. İnanın yeni sayıların yayınlanmasını dört değil ondört gözle bekledim bu hafta, çok çok teşekkür ederim her ikinize de.

altan

Yönetici
23 Eyl 2011
3,224
138,715
harcadığınız zaman ve emek için teşekkür ederim sayın altan..yorumu geçtim beğeni sayılarına bakıyorum ve çizgi diyarında 600 dpi taranmış bu hazine değerinde kara muratlarla ilgilenen topu topu 20 bilemedin 25 kişi olduğuna inanmak istemiyorum.. umarım bu durum paylaşma hevesinizi köreltmez sonuna kadar gideriz.. tekrar teşekkürler
İlginize ve bu güzel tesbitinize çok teşekkürler. Biz hep dediğimiz gibi paylaşımları like veya yalandan yazı için yapmıyoruz. Adam indirdiğine bakmadan yazıyor, üstadım harika şöyle böyle diye. Biz onu istemiyoruz. İndiren kontrol etsin eksik veya hata varsa yazsın istiyoruz. Media indirmeye baktığımda indirme sayısı ortalama 80. Demek ki çoğunlukla indirip alınıyor. Başladığımız seri yarım kalmaz, ama daha fazla paylaşım gerek.

Beykent Çizgi

Yeni Üye
30 Ocak 2017
19
103
Altan bey ve Drzeko harika işler yapıyorsunuz, Kara Murat hepimiz için önemli bir karakter,çocukluğumuz,gençliğimiz demek, o yüzden sizlere çok teşekkür ederim.
Eskiden gazete bayisinde her çarşamba günü Tarkan ve Kara Murat dergilerini bekliyorduk,şimdide çizgi diyarında her hafta yeni sayılar çıktımı diye bekliyoruz..
Tüm seriyi indirip arşivime koydum.Devam sayılarını dört gözle bekliyoruz.
Festivalde tanışma fırsatımızda oldu ve sizinle sohbet etmek çok keyifliydi.
240 sayı gibi hazır demiştiniz umarım devam sayıları da hazırlayıp bizleri mutlu edersiniz.
Sevgiler...

drzeko

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
19 Şub 2012
1,473
14,704
İstanbul
Altan bey ve Drzeko harika işler yapıyorsunuz, Kara Murat hepimiz için önemli bir karakter,çocukluğumuz,gençliğimiz demek, o yüzden sizlere çok teşekkür ederim.
Eskiden gazete bayisinde her çarşamba günü Tarkan ve Kara Murat dergilerini bekliyorduk,şimdide çizgi diyarında her hafta yeni sayılar çıktımı diye bekliyoruz..
Tüm seriyi indirip arşivime koydum.Devam sayılarını dört gözle bekliyoruz.
Festivalde tanışma fırsatımızda oldu ve sizinle sohbet etmek çok keyifliydi.
240 sayı gibi hazır demiştiniz umarım devam sayıları da hazırlayıp bizleri mutlu edersiniz.
Sevgiler...

Sevgili dostum, an itibarıyla 300. sayıya kadar olan tüm sayılar taranmış bulunmaktadır.
Düzenleme için Altan üstadı beklemektedirler.
Bilgilerinize!