KARA MURAT SAYI 140

camozu

Onursal Üye
12 May 2014
181
3,495
sayın Altan paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim..Tarkan ve Kara Murat dergilerinin üzerinde çarbamba günleri yazsa da 80 li yılların başında ben küçükken ağabeyimin dükkanına giderken geçtiğimiz Küçükpazardaki bakkaldan Tarkan ve Kara Murat'ı salı sabahları aldığımı çok iyi hatılıyorum..bakkal bu iki dergiyi ve diğer çizgiromanları mandalla ipe asardı.belki de anadoluya dağıtımı,ulaşması çarbamba gününü buluyordu

erdallll

Onursal Üye
24 Eyl 2009
1,467
7,296
sayın Altan paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim..Tarkan ve Kara Murat dergilerinin üzerinde çarbamba günleri yazsa da 80 li yılların başında ben küçükken ağabeyimin dükkanına giderken geçtiğimiz Küçükpazardaki bakkaldan Tarkan ve Kara Murat'ı salı sabahları aldığımı çok iyi hatılıyorum..bakkal bu iki dergiyi ve diğer çizgiromanları mandalla ipe asardı.belki de anadoluya dağıtımı,ulaşması çarbamba gününü buluyordu
EVET bende küçük bir ilçede yaşardım çocukluğumda.Sadece bir kırtasiyecimiz vardı gazeteler ve çizgi romanlar ona gelirdi.Adana-Kayseri otobüsü bizim ilçeden saat 11.30 gibi geçerdi.Genelde salı günleri gelirdi oda 2 yada 3 adet olurdu.Bir hevesle gazete ve dergilerin açılmasını bekler ve hemen alıp eve gitmeden parkta okurdum.Okul günleri ise 12 de çıktıktan sonra koşarak kırtasiyeye gidip dergimizi alırdık.Ama güzel günlerdi.Bu yüzden Tarkan-Kara Murat dergileri vazgeçilmezlerim oldu.Yeniden taranması güzel teşekkurler.Keşke aynı şeyleri TARKAN için de yapabilsek ne güzel olur.