Kara Murat 826

drzeko

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
19 Şub 2012
1,473
14,331
İstanbul
y0kj0S.jpg


Kara Murat 826 (300dpi)(drzeko) 37.0 MB


Kara Murat 826 (600dpi)(untouched)(drzeko) 75.9 MB


Mistercaki arşivinden

Saygılarımla
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Bu değerli çalışmalar için çok teşekkür ederim.
Çizgi Roman sanatımızın kilometre taşlarından biri olan KARA MURAT ların yeniden yüksek çözünürlüklü olarak taranıp düzenlenmesi harikulade.
Bu anlamda emeği geçen bütün değerli dostlara çok teşekkürler.
Sanat insanları birleştirir.
Bazan bir şiirin derinliğinde kaybolur sisler bulvarını ararsınız.Göğsünüz daralır yüreğiniz kanar , gecenin nilüfer saçlarına bakarsınız.Bir anda kaf dağının ardında anka kuşunu bulursunuz.Kazablanka'da aşkı ararsınız.
Sevgi duvarını aşmaya çalışır ,zamanın içinde seyahat edersiniz.Vakit tamam der ayrılığın hediyesini alırsınız.Bu benimki sevda değil der Mecnun'u mecnun edersiniz.
Yalnızlıkla arkadaş olur yalnızlığı paylaşır Asaf'ı Neyzen'e sorarsınız.Süleymaniye de bayram sabahı gözlerinizi açarsınız.İstanbul'u dinlersiniz.
Bir tablonun karşısında resmin içinde gözden kaybolursunuz.Her fırça darbesinin sessiz izlerini , kişisel izlenimlerle birlikte gönlünüze nakşedersiniz.
Bir romanda maceradan maceraya sürüklenir.Roman kahramanları ile arkadaşlık yaparsınız.Bir romanın olur olmaz yerinde , en zor sayfasında , bütün sorumlulukları üzerinize alırsınız.
Bir çizgi romanın en güzel sahnesinde , kişisel heyecanlarla yer alırsınız.Her çizginin en can alıcı yerinde en derinden samimiyetle o anda olursunuz.
Sanat insanları birleştirir.İnsanları ayrıştıran bütün o zararlı fikirlere karşı sanat, sanat ,sanat.
Saygılarımla.

 
Üst