Kaptan Venüs Alfa Yayınları Fasikül Serisi Sayı 28 - Canlı Yıldız (Sürpriz Sayı)

sbasak

banned
7 Mar 2015
449
2,849
34org4g.jpg



 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,783
15,162
Şu an dosyayı indiremiyorum ama indirince büyük bir merakla inceleyeceğim. Teşekkürler, sbasak :)
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,647
Kasımpaşa
Liste yapılırken varlığından haberdar olmadığımız sayıların ortaya çıkışı hazine bulmuş gibi sevindiriyor çizgi romanseverleri...
Teşekkürler dostum.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,353
Sbasak dostumuz her konuda inanılmaz katkılar yapıyor.Özellikle Kaptan Venüs çok değerli bir eserdir.Ülkemiz kültür tarihinde eşi benzeri olmayan dünyada da çok nadir örneklerini görebildiğimiz döneminin çok ilerisinde ve üzerinde içeriği ile dünya çapında bir şaheserdir.
Sanat bulunduğumuz noktadan hangi noktaya geldiğimiz ise ayrı bir tartışma konusu.Nüfusun artmasına rağmen ilginin sabit kalması yada düşmesi bence çok büyük bir sorun ve açmazdır.
Bizden sonra kaç kişi Kaptan Venüs'ü hatırlayacak çok az yada bir kaç kolleksiyonerin tatlı hatırları olarak kalacak.
Forum siteleri bu anlamda çok değerli ve çok verimli işlere imza atıyorlar.Karşılıksız ve dostça paylaşımlarla koruma altına alınan yayın sayısı gün gittikçe artıyor.Bu çok anlamlı.
Sevgili "Sbasak" üstadımıza içten teşekkürlerimi sunarken umarım çizgi roman sanatı hak ettiği yere ulaşır.
Asla son Mohikan olmak istemiyoruz.Bizim jenerasyon aslında kendi üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getiriyor.Eserleri koruma altına almaya çalışarak kültürel aktarımı sağlamak istiyor.
Bu nedenle çizgi roman konusunda emeği geçen herkese her nerede olursa olsun her nerede yaşıyor yada yaşatılıyorsa yaşatılsın ( Muhtar Reha ) selamlarımı gönderiyorum.
 
Üst