Kaptan Swing İlhami Alpagut No 270 - Kazanan Kağıt

Bay_X

Onursal Üye
30 Haz 2012
1,672
18,025
zR6Ko5w.jpg

Saygılarımla.

Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,029
86,659
Kasımpaşa
Abi böyle şey olmaz ,Arka kapakta altta bisikleti kazanan arkadaşın fotoğrafı var diye yazıyor, alt tarafı okuyorsun, özür dileriz resim göndermemiş o yüzden koyamadık diyor.. Allahım aklıma mukayet ol.. Canım Türkiyem..

12 Şub 2010
15,002
548,282
Abi böyle şey olmaz ,Arka kapakta altta bisikleti kazanan arkadaşın fotoğrafı var diye yazıyor, alt tarafı okuyorsun, özür dileriz resim göndermemiş o yüzden koyamadık diyor.. Allahım aklıma mukayet ol.. Canım Türkiyem..

Eski yokluk, yoksulluk dönemi ve teknolojik yetersizliğin getirdiği zorunluluklar sevgili üstadım.

Ucuza gelsin, sürümden kazanalım diye gelecekteki sayıların kapakları önceden hazırlanır ve toptan basacak matbaaya verilir
Planlara aykırı gelişme olursa aynı kapak yeniden basılarak masraf edileceğine, fotoğraf için rezerv edilen bölüme özür yazılır
Yeni kapağı basacak zaman ve paradan tasarruf edilirken yıllar sonraki " garip ama gerçek " hikayelerine yenisi eklenir:D
O zor koşullarda bize, bugün zevkle okuduğumuz, kapaklarını seyre doyamadığımız çizgi romanlar basan tüm eski yayınevlerine ve bu çizgi romanı bizimle paylaşma cömertliğini gösteren sevgili bay_x dostumuza şükranlarımı sunuyorum

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,429
28,451
İstanbul
Mister Blöf ile Gamlı Baykuş'un yüz ifadelerine bakılırsa adam için iyi bir müzisyen
denemez. Ancak paylaşım için mükemmel denilebilir.
Teşekkürler sevgili dostum.