Varan 44
Tarama: Bay_X
Düzenleme: Shoryuken
Link:
Link:
Sevgili arkadaşlar, "Tayinim gerçekleşirse memleketimin plakası olan 44 sayısınca konu açacağım" demiştim (belki hatırlayanlar vardır
) fakat maalesef ki gerçekleşmedi.
Bu sefer Çizgi Roman Okurları Derneği'nin açılışı şerefine hazırladığım konuları paylaşayım dedim.
Derneğimiz tekrardan hayırlı olsun.
Not: Tayinim gerçekleşirse yine bir günde 44 tane konu açarım.
Ek Not: Plaka sırasına göre konu açmak isteyen arkadaşlar için uyarı: Kerkük 81, Musul 82.
Yurt dışında yaşayan arkadaşlar için;
Almanya: 83, Fransa: 84, İngilteranya 85, Amerikanya 86...
Uçakta doğdum, memleketim yok diyenler için 100

En son ek not: Şaka bir yana karşılıksız, gönülden yapılan tek bir paylaşım bile benim açımdan gönülsüz yapılan bin paylaşımdan daha değerlidir.
En son demiştim ama yine not düşmem lazım.
Bu hazırlık sürecinde çok iyi takip edemedim, paylaşımlara gereken ihtimamı gösteremedim. Affınıza sığınıyorum. Her şey gönlünüzce olsun dostlar. Selamlar...
Tarama: Bay_X
Düzenleme: Shoryuken
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Link:
Giriş yap veya üye ol.
Link:
Giriş yap veya üye ol.
Sevgili arkadaşlar, "Tayinim gerçekleşirse memleketimin plakası olan 44 sayısınca konu açacağım" demiştim (belki hatırlayanlar vardır
Bu sefer Çizgi Roman Okurları Derneği'nin açılışı şerefine hazırladığım konuları paylaşayım dedim.
Derneğimiz tekrardan hayırlı olsun.
Not: Tayinim gerçekleşirse yine bir günde 44 tane konu açarım.
Ek Not: Plaka sırasına göre konu açmak isteyen arkadaşlar için uyarı: Kerkük 81, Musul 82.
Yurt dışında yaşayan arkadaşlar için;
Almanya: 83, Fransa: 84, İngilteranya 85, Amerikanya 86...
Uçakta doğdum, memleketim yok diyenler için 100
En son ek not: Şaka bir yana karşılıksız, gönülden yapılan tek bir paylaşım bile benim açımdan gönülsüz yapılan bin paylaşımdan daha değerlidir.
En son demiştim ama yine not düşmem lazım.
Bu hazırlık sürecinde çok iyi takip edemedim, paylaşımlara gereken ihtimamı gösteremedim. Affınıza sığınıyorum. Her şey gönlünüzce olsun dostlar. Selamlar...