![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2912659
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konu direnc11 tarafından (29.Ekim.2021 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Görsel yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 16.Şubat.2016
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu Dc'deki Shazam olan Kaptan Marvel mi yoksa Marvel'deki Kaptan Marvel mi Bayan olan 2. Civil War'daki
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 30.Mart.2017
•Rep Puanı : 55015
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu sayının ön ve arka kapağını buldum.
Saygılarımla, Ön Kapak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Arka kapak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Konu direnc11 tarafından (29.Ekim.2021 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
Titiz takipçiliğiyle Diyar'daki kimi karışıklıklara dikkat çeken veryabsurd dostumuz bu sayının aslında 4 değil de 6. sayı olduğuna dair bir uyarıda bulunmuş. Çok teşekkür ediyorum. Bu türden düzeltmeler çok kıymetli. Muhtemelen Hakan Alpin üstadımız tarafından paylaşılan 6 nolu sayıyı referans alarak bunu iletti. Lâkin bir üst mesajda Metin Gulgez üstadımızın paylaştığı resimleri görünce ben de şöyle bir şüphe oluştu: Acaba Haluk abimizin numaralandırması doğru da Hakan Alpin üstadımızın paylaşımı 6. sayı yerine 4. sayı olabilir mi?
Konu ile ilgili görüşleri bekliyorum ![]() Bu vesileyle seriye emeği geçen tüm dostlara bir kez daha şükranlarımı ileteyim. Ve elbette; Haluk Abi seni her daim özlemle anıyoruz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 03.Aralık.2014
•Rep Puanı : 130014
•Rep Seviyesi :
![]() Titiz takipçiliğiyle Diyar'daki kimi karışıklıklara dikkat çeken veryabsurd dostumuz bu sayının aslında 4 değil de 6. sayı olduğuna dair bir uyarıda bulunmuş. Çok teşekkür ediyorum. Bu türden düzeltmeler çok kıymetli. Muhtemelen Hakan Alpin üstadımız tarafından paylaşılan 6 nolu sayıyı referans alarak bunu iletti. Lâkin bir üst mesajda Metin Gulgez üstadımızın paylaştığı resimleri görünce ben de şöyle bir şüphe oluştu: Acaba Haluk abimizin numaralandırması doğru da Hakan Alpin üstadımızın paylaşımı 6. sayı yerine 4. sayı olabilir mi? Konu ile ilgili görüşleri bekliyorum ![]() Bu vesileyle seriye emeği geçen tüm dostlara bir kez daha şükranlarımı ileteyim. Ve elbette; Haluk Abi seni her daim özlemle anıyoruz. 8. sayfada sayı numarası yazıyor. O yüzden 6. sayı olduğunu belirttim. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]() 8. sayfada sayı numarası yazıyor. O yüzden 6. sayı olduğunu belirttim. ![]() Bu durumda gerekli düzenlemeleri yapıyor, sayıyı ve sıralı listeyi 6. sayı olarak değiştiriyorum. İlgili arkadaşlar da arşivlerinde gerekli düzenlemeyi yaparlar. Teşekkür ederim, sevgili veryabsurd... Konu direnc11 tarafından (29.Ekim.2021 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Çizgi Roman Ustası Üyelik tarihi: 24.Şubat.2015
•Rep Puanı : 345673
•Rep Seviyesi :
![]()
Kaptan Marvel'in "Belalı Göz" adlı macerasının olduğu bu sayı kesinlikle 6.fasikül. Elimde bu sayının da yer aldığı 2.cildi var ve sevgili veryabsurd'ün de belirttiği gibi 19 Temmuz 1957 tarihli künyesinde durum kesinlikle teyit edilebiliyor. Bu seriyle ilgili henüz belirtilmemiş olan detay ise, "Her Hafta Cuma Günleri Çıkar" ibaresine rağmen arada bir periyodunun şaşması ve bir hafta gecikmeyle çıkması denilebilir. Selam ve sevgiler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kaptan Marvel 2. Seri Sayı 06 Ekicigil Yayınları (.../.../1957) | ertuğrul | Kaptan Marvel | 1 | 22.Ağustos.2019 22:07 |
Kaptan Marvel 2. Seri Sayı 10 Ekicigil Yayınları (24.08.1957) | profesör | Kaptan Marvel | 3 | 13.Temmuz.2016 20:05 |
Kaptan Marvel 2. Seri Sayı 008 Ekicigil Yayınları (09.08.1957) | profesör | Kaptan Marvel | 2 | 15.Nisan.2016 21:54 |
Kaptan Marvel 2. Seri Sayı 003 Ekicigil Yayınları (05.07.1957) | profesör | Kaptan Marvel | 2 | 16.Şubat.2016 12:59 |
Kaptan Marvel 2. Seri Sayı 01 Ekicigil Yayınları (22.06.1957) | profesör | Kaptan Marvel | 2 | 16.Kasım.2014 21:00 |