![]() |
#11 |
Süper Üye |
![]()
Bir Marvel karakterini daha okuyuculara kazandırdığınız için teşekkürler.
Konu Hellblazer tarafından (04.Ocak.2015 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Ağustos.2013
•Rep Puanı : 2822
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
6,7,9 ne zaman eklenir?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Ocak.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
2 nci sayinin linki calismiyor birisi yuklerse cok sevinirim
elinize saglik sayenizde cocuklugumu hatirladim |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Mart.2015
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba bir kac sorum olucak cevaplarsaniz sevinirim
Marvele baktigimizda kaptan amerikanin farkli yillarda bir suru serisi cikmis bunlarda hangisinde baslanilmali veya herseri sifirdanmi basliyor aciklayabilirmisiniz |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 733251
•Rep Seviyesi :
![]() Merhaba bir kac sorum olucak cevaplarsaniz sevinirim Marvele baktigimizda kaptan amerikanin farkli yillarda bir suru serisi cikmis bunlarda hangisinde baslanilmali veya herseri sifirdanmi basliyor aciklayabilirmisiniz Eğer ingilizce biliyorsanız ve K.A. okuyacağım diyorsanız Civil War'dan başlayın. Akabinde Captain America: Reborn isimli maceradan devam edin. Ama Türkçe okuyacaksanız seçenekleriniz kısıtlı kalacaktır. Ülkemizde çok fazla yayınlanmadı. Alfa yayınlarının serisi oldukça eski sayılardan oluşuyor ve güncel değil. Gerekli Şeyler yayınevi Kaptan Amerika: Kış Askeri isimli iki cilt çıkarttı, çok iyi bir hikayeye sahip, tavsiye ederim. Bunların dışında sevgili Sensei'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] okuyabilirsiniz.
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 12.Temmuz.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba! Benim adım Ken ve Ben İngiltere'de değilim. Benim çevrilmiş metin için özür dilemek istiyorum, Türk içine benim İngilizce çeviri oluyor çevrimiçi Google çevirmen kullanıyorum. Kaptan Amerika ve Falcon konularını satın çok ilgileniyorum. Burada bana ulaşabilirsiniz, ama benim e-posta: [email protected]
Ben de böyle Batman, Superman ve Vampirella gibi diğer süper kahraman çizgi roman, ilgilenen birçok arkadaşım var. Teşekkür zaman ve en iyi dileklerimle için, Ken. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 13.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 35013
•Rep Seviyesi :
![]() Merhaba! Benim adım Ken ve Ben İngiltere'de değilim. Benim çevrilmiş metin için özür dilemek istiyorum, Türk içine benim İngilizce çeviri oluyor çevrimiçi Google çevirmen kullanıyorum. Kaptan Amerika ve Falcon konularını satın çok ilgileniyorum. Burada bana ulaşabilirsiniz, ama benim e-posta: [email protected] Ben de böyle Batman, Superman ve Vampirella gibi diğer süper kahraman çizgi roman, ilgilenen birçok arkadaşım var. Teşekkür zaman ve en iyi dileklerimle için, Ken. Dear Ken, most users here share what comic books or graphic novels they find and share them online for free in this forum. If you translate this page, you can find some copies in English and other languages. If you check Amerikan Çizgi Romanı on the main page as you scroll down, you can find some copies already shared in English, where you can find Marvel comics. Also you can try [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] to download what you can't find over here. Since some of us can speak English and other languages too, you don't have to use Google Translate, just directly post them in English.
Bulduğum yayın linkleri şahsıma ait değildir. Onları İnternet aramaları sonucu bulmaktayım. Paylaşımlarımın çoğu yabancı dillerdedir. Her biri çeviri ve balonlama ekibinin de dikkatini çekerse ne mutlu bana. Kısmetse bunları yabancı dil bilen bilmeyen herkes okur. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 12.Temmuz.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Hi! Thanks for the reply and thank you for saying that it's okay to post in English
![]() Thanks again and very best wishes, Ken. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 03.Mart.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
6. ve 9. sayılar bekleniyor.