Daredevil Destansı Koleksiyon - Sayı: 38

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,654
22,314
Adana
Merhaba sevgili dostlarım...

Daredevil'in Mart 1968 yayın tarihli 38. sayısı...
Bu sayıda, Dr. Doom geliştirdiği cihazla Daredevil'in
bedeniyle kendi bedenini yer değiştirir... Amacı Daredevil
kılığında Fantastik Dörtlü'nün arasına sızıp, onlardan
intikam almaktır...

Keyifli okumalar diliyorum...

(23 sayfa; 33 MB; CBR; Font: CC Comic Crazy)






003.jpg



009.jpg
 

teks55

Çeviri & Balonlama
5 Ara 2016
2,454
7,974
Paylaşım için sonsuz teşekkürler üstadım. Bu hikayenin sonu yarım kalıyor. Hikaye Fantastik Dörtlünün 73. sayısında devam ediyor. İlgili sayıda Örümcek Adam da bulunuyor.




Örümcek Adam özetlerinde hikayenin devamını yazmıştım.




300




Fantastic Four Vol 1 #73 (1968)


-Savaşın Alevleri-

1968 Yılı: Doktor Doom'un Baxter Binası'na yapılan gizli bir saldırının bir parçası olarak Daredevil olarak gizlendiğine inanarak kandırılan Reed, Johnny ve Ben, onun gelişini bekler.Aslında gelen gerçek Daredevildir.Onları Doctor Doom'un en son planı için uyarmaya gelmektedir.Fakat Baxter Binasına yaklaştığında İnsan Meşalesi tarafından saldırıya uğrar.

Daredevil onu su kulesine çarptırarak alevini söndürür ve durumunu açıklayacağı sırada Örümcek Adam gelir.Daha fazla yardıma ihtiyaçları olduğuna karar veren Spider-Man, onlara yardım edebilecek başka birini arar ve Thor'u şehirde dolaşırken bulur. Spidey, Thor'u yardım etmeye ikna etmeye çalıştığında, başlangıçta Thor bu isteği reddeder, çünkü önünde başka bir görevi vardır, ancak Örümcek Adam cesaretini sorguladığında fikrini değiştirir.

Bu arada, Daredevil Baxter Binasının tepesine ulaşır ve Thing ve Bay Fantastik tarafından saldırıya uğrar.Onlar mücadele ederken Daredevil, Reed'in çatıyı kırmak için kurduğu demolo-silahı etkinleştirmeyi başarır.Aşağıdaki yıkımı gören Spider-Man ve Thor olay yerine koşar.

Torch gelir ve takım arkadaşlarına katılır.Örümcek Adam ile Thor'a da saldırırlar. Daredevil Bay Fantastik ile savaşırken Thor Thing ile mücadele eder ve Örümcek Adam Meşale ile çatışır.

Gücü bir büyü tarafından sarsıldığı için Thor, babası Odin'i kısaca tam gücünü geri kazanmaya ikna eder, böylece Thing'e karşı kendi gücünü korur.

Reed'in Daredevil'e boyun eğdirmeyi başardığı gibi, görünmez kuvvet alanlarından biri olan Sue'nin tarafından kahramana vurması engellenir.

Sue savaşı keser ve Daredevil'in Dr.Doom olmadığını anlatır. Savaş bittiğinde ve gerçek ortaya çıktığında, Daredevil, Örümcek Adam ve Thor, Fantastik Dörtlü'den ayrılır.

Reed onlara egemen bir milleti işgal edemeyeceklerini söyler ve Doom'un anavatanından ayrılmamasını umar.













 
Üst