Prisonniére des apaches - Ruju-Tisseli (Fr)

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,422
17,025
Ankara
Sergio Tisselli ve Pasquale Ruju 'dan bir Teks Willer macerası ....
Orjinal ismiyle forumda bulamadım, varsa yedeklenmiş olur.

kvdor6bzqreqblg5g.jpg
93k9932mh018zjx5g.jpg


 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,041
6,075
Gördüğüm kadarıyla Tisselli , tıpkı Prugne ya da Oger gibi her karesi tablolara has seyir zevki yaşatan sanatçı . Bir zamanlar '' çizgi roman '' ya da '' resimli roman '' kavramları tartışmasını hatırlatıyor bana , bu son derece estetik çalışmalar . Bu tür çalışmaları bize sunan diğer dostlar gibi size de çok teşekkür ediyorum , @Osidi . Çok başarılı , farklı sanatçılar tanıma kervanına , neredeyse her gün bir yenisi ekleniyor. Bu da , çizgi romanseverler için büyük kazanç oluyor. Ek açıklama için de , değerli @balkan'a teşekkürler.
 

karlıova

Yeni Üye
9 Ocak 2019
84
485
Selam dostlar, bu öykü Tex renkli 8 no. lu albümde yayınlanan 4 tam maceradan "Eski Manastırda meydan okuma" isimli olanı. Senaryosu oldukça sıradan ancak Tisselli'nin suluboya çalışmaları kanımca bir Prugne kadar bana hitap etmese de göz atmaya değer.

Tex öyküleri Fumetti'de uzmanlaşan Mosquito yayınevi tarafından zaman zaman Fransız okurun beğenisine sunuldu. Bu albüm de onlardan biri, Fransa'da standart olan sert kapaklı büyük boy albüm formatında basılmıştı. Mosquito Büyülü Rüzgar'in da 10-12 kadar seçme macerasını Fransa'da yayınlamıştı ancak seriyi devam ettirmedi.
 
Üst