LENNON ( BEATLES GURUBU ÖYKÜSÜ)- 156 sayfa

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,041
6,075
Çok önemli bir paylaşım ! Lennon demek , müzik tarihinin önemli bir kilometre taşı , Beatles ya da 1960'lar demek olduğu için hiç şüphesiz . Üstelik , bir Fransız roman yazarının metnine dayalı Corbeyran senaryosuyla ! Çizgi Diyarımızda ; çizer Horne - senarist Corbeyran ikilisini daha önce @gandor08 tarafından sunulan Kafka'nın unutulmaz eseri '' Dönüşüm ''ün uyarlamasında okumuştum ve çok beğenmiştim. Forum alanımızdaki , son günlerde birbiri ardına paylaşılan edebiyat uyarlamalarına bir yenisi eklendi, çok da iyi oldu. Teşekkürler @murtaza5 .
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,886
5,169

Sayın murtaza5 ;


Lenon ve eşi ve de Beatles sadece ve sadece müzik değil onların yaptıkları ve çıkış noktaları İSYANDIR. Neye mi isyan ? Kapitalizme , emperyalizme ( başta ABD emperyalizmine ve saldırganlığına ) , sömürgeciliğe , kurulu düzene İSYANDIR. Oysa onların bu yönlerini unutturmak için HİPPİ denir ve geçilir... Bu hem küçümsemek , hem itibarsızlaştırmak için yapılır...

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim....



 

pam

Aktif Üye
27 Kas 2009
196
941
@murtaza5 tarama ve paylaşım için teşekkürler. Eline sağlık.
Sayfa sırası bir iki noktada karışmış sanırım.
Lennon ve Beatles'in öyküsünü bir sıra psikoterapi seansında Lennon'a anlattıran güzel, keyifle okunan bir kitap.
Grubun dağılması, Yoko/Paul/George gerginlikleri, grubun müziğinin geçirdiği evrim .... gibi konulara pek değinmezken 150 sayfada ana başlıklara değinen okuyup arşivime kattığım bir biyografi.
Bonus olarak Amazonda yeni yayınlanan Get Back konser/belgeseli de tavsiye ederim.
 
Üst