Küçük Prens Şilliler Yayınevi Fasikül Sayı 20

tafamus

Süper Üye
11 Şub 2010
1,866
14,283
Küçük prens o zamanın yıllarında kaç tane yayınevi çıkartmış anlayamadım demekki ozamanların çr rekabeti varmış ama bakıyorum şimdi yeniden bir ufaktan kıpırdanma var herkese iyi okumalar

KCKPRNS_SLLR_YYNV_020_Cizgi_Diyari_ix.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arturo

Yeni Üye
16 Kas 2010
19
0
Merhabalar,

Öncelikle bu büyük hizmetiniz için çok teşekkür ederim. Ben yeni bir üyeyim. Direkt olarak Küçük prens'i ararken buldum forumunuzu. Sormak istediğim bir şey vardi. Küçük prens dosyalarını indirdikten sonra cbr programıyla açtığımda "There are no image files to display" diyor, halbuki 30-40 mb'lik dosyalar bunlar.
Acaba cbr programının yeni versiyonunu (varsa) yüklemek mi gerekiyor?
Bu arada Küçük Prens (Johan et Pirlouit) Italya'da Italia 1 kanalında 1985 yılında çizgifilm olarak (John e Solfami adı altında) yayınlanmış. Şimdilik sadece Cristina D'Avena tarafından seslendirilmiş çizgifilm müziğini bulabildim. İzlenmeye ve dınlenmeye değer diye düşünüyorum :)

Sadece .rar uzantılı dosyaları indirdiğimde açılmıyor. Aynı problemle karşılaşanlar oldu mu acaba? nasıl çözebiliriz bu problemi?
şimdiden teşekkürler, sevgiler ve saygılar
Arturo!

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
6,997
11,578
Sadece .rar uzantılı dosyaları indirdiğimde açılmıyor. Aynı problemle karşılaşanlar oldu mu acaba? nasıl çözebiliriz bu problemi?
şimdiden teşekkürler, sevgiler ve saygılar
Arturo!

.rar olarak cddisplay ile açmaya çalıştığın ve sonuç alamadıklarını, winrar ile sıkıştırmadan çıkarıp okumaya başlayabilirsin dostum.

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
195
Küçük Prens şerefine extradan 10 ressam daha yüklüyorum

Teşekkürler Tafamus