Kızılmaske Tay Yayınları Süper Albüm Sayı 049 - T'nin Esrarı

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,622
38,400
izmir
Son Kızılmaske'miz ile sizleri selamlıyoruz sevgili dostlar. Süper albüm serisinden bir kırmızı daha mavileşiyor. Elimizden geldiği kadar tüm dostlarımıza hediye etmeye çalıştık. Bu albüm de "sarılacivert" "sebo22" "percinler" "samuray64" "sinerji" "BlackBishop" "bayposta" "yazıcızahmet" "oguzan" "lemisengöz" "sançho" "iskenderunlu" "Melih41" "sdckendim" "jetli37" " ishak kara" "nicomedes" "muratti" "timsah" "Yaşar Akyol" "roshi6179" ve kitap hediye edemediğimiz yorum veya beğeni yapan tüm çizgi dostlarına hediyedir.





Not 1: Kitapları sağlayan sevgili Dindar Diker dostumuza bir kez daha teşekkürler.

Not 2: Kızılmaske bittiyse (Pazartesi'den itibaren) Mandrake ve Swing devam edecek arkadaşlar. :D

Not 3: Bu albümleri büyük özen ve dikkatle sizler için hazırlıyorum. Günde bir taneden fazla çıkaramıyorum. Onun için her zamanki gibi yorum yazmadan veya "beğen"e basmadan indirmek yasaktır.

Not 4: Elinde (özellikle daha önce paylaşılmamış) kitaplar olan varsa, özel mesaj gönderebilir.
 

yazicizahmet

Onursal Üye
12 Nis 2011
2,308
38,674
Her sabah paylaşımlarınızı takip etmenin keyfini yaşıyorum üstadım. Elinize sağlık. Çok teşekkürler. Kolaylıklar diliyorum.
 

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
3,021
8,508
oktay_izm üstadım, size ve büyük katkıları bulunan Dindar Diker üstadıma selamlar, iyi ki varsınız. Tüm emeği geçen dostlara teşekkür ederim. Eliniz yüreğiniz dert görmesin, Arşivimize sağlamış olduğunuz katkılar zenginliğimizi perçinlemiştir. Bu paylaşımların devamı yağmur gibi geleceğinden hiç şüphem yoktur. Selamlar saygılar. Sağlıklı günler dileklerimle
 

OZERTOPSOY

Onursal Üye
6 Tem 2016
1,281
4,322
Sevgili dostum, sana ve sevgili Dindar Diker arkadaşıma çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Ellerinize emeklerinize sağlık.
 

Yaşar Akyol

Yeni Üye
17 Eyl 2017
47
116
Oktay_izm kardeşim size ve Dindar Diker kardeşime sonsuz teşekkürler. Hediyenize teşekkür ederim. Sizler ve Diyardaki paylaşım yapan tüm dostlara müteşekkirim. Sizler sayesinde çocukluğumda okuyamadığım yada yarım kalan maceraları, emekliliğimde ve 60 yaşımda yeniden zevkle okuyabiliyorum. Elleriniz kollarınız dert görmesin, sağolun varolun. Eskişehir'den selamlar.
 
Üst