Çizer ve Renklendirici

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
558
311
Çizgi roman yazıyorum ama bir iki çizik atabilmeme rağmen ben fotoğrafları renklendiremem renklendirme formatına uygun çizmem ve bir çizgi romana yetecek kadar çizmem 1 yıl alır.Ortak çalışmak isteyen çizer ve renklendirici(Ya da adı her neyse) var mıdır?Çalışmalara balon ekleyip resimleri birleştirebilirim gereken bunlar.İsteyen özel mesaj ya da buraya yorum atabilir mi?
 

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
558
311
Üst üste mesaj yazdığım için kusura bakmayın ama kimse yok mu ? Ben bir çizgi roman daha kazandıralım diye düşünüyordum ama kimse yoksa konuyu silebilir misiniz?
 

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,534
Bazı şeyler vardır ki aceleye gelmez.İsterseniz şöyle yapalım .Konuya açıklık kazandırmak babında siz yazdığınız ve çizdiğiniz birkaç sayfayı tarayın belki böylelikle niyetliler yardımcı olmak için dökümanı görmüş ve etkilenmiş olabilirler.Birde böyle deneyin.İyi çalışmalar.
 

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,400
İstanbul
Sevgili Deadfool, ben sana seve seve yardımcı olmak isterim ama şunu bilmelisin ki bu konuda kesinlikle herhangi bir tecrübem yoktur. Tasarım konusu beni aşmıyor ama herhangi bir figür veya cisim şimdiye dek renklendirmiş değilim. Ama sen burada çizilmiş bir eserini paylaşırsan en azından kafamızda da bir şekil oluşmuş olur sevgili arkadaşım. Merakle bekliyorum. :D
 

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,997
13,533
Ülkemizde ben başarılı bir senarist ve çizer birlikteliği görmedim. Bunun nedeni sermayenin bu işi desteklemiyor oluşudur. Hasbelkader çizgisikuvvetli yazar tarafı olan kişiler bu sektörde ürün vermişlerdir. Bir de Abdullah Ziya Kozanoğlu yazar olarak bu konuya merkalı olduğu ve çizidirebilcek durumda olduğu için Suat Yalaz ile birlikte iş tutmuşsa da Suat Yalaz daha sonra tek başına devam etmiştir.
Konuya amatörlük açısından bakarsak çizgi roman çizen arkadaşların kendi hikayelerini resimlemeye daha merkalı olacaklarını, başkasına ait senaryolara mesafeli duracaklarını düşünüyorum. Amatör olarak bu işle uğraşırken ben de öyle düşünüyordum. Yanlış bir düşünce ama gerçek bu. BEnim şahsi fikrim yazdıklarınızı bir yer eyükleyin ilgilenecek kişiler buradan indirip incelesinler.
 
Üst