Kadın Dedektif Julia Aksoy Yayıncılık Sayı 12 - Tatlı Küçük Üzgün Kız (Tek Sayfa)

kparker

Süper Üye
5 May 2012
157
833
cupqepoud20i80hhd.jpg


Sayın Pegasus'un çift sayfa paylaşımının tek sayfaya dönüştürülmüş halidir. Sayın cngz1 eksik sayfaları tamamladı, teşekkür ederim.

Bu sayı ile birlikte Aksoy Yayıncılık'tan çıkan tüm Julia maceraları diyarımızda tek sayfa olarak yer almış olacak.

Sevgili dostlarım, büyük emekler vererek paylaştığınız onlarca çizgi romanı indirip okudum ve okunacak daha pek çok macera da arşivimde yer alıyor. Hepinize tek tek ne kadar teşekkür etsem azdır, bir şey yapmıyor olmak vicdanımı hep rahatsız etmekte idi. Aksoy Julia serisinin çift sayfa taramalarını tek sayfaya dönüştürerek en azından küçük bir katkı sağlamak istedim. Tekrar teşekkür ederim, sağ olun, var olun.

Fırsat buldukça Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics sayılarını da tek sayfaya dönüştüreceğim.

Sayın bakunin şahsında tüm çizgi diyarı ailesine,

Saygılarımla.


 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,673
İstanbul
Sevgili kparker tek sayfa olmayan tüm sayıların tek sayfa düzenlemelerini tamamlamış oldu. Böyle şeylere imreniyorum. Başlayıp biten projeleri kastediyorum. Benim tamamlanmamış o kadar çok projem var ki... Kim bilir... Zamanla tamamlarız belki.

Teşekkürler, sevgili kparker.
 

can32

Yeni Üye
12 Nis 2013
64
53
Kparker'a teşekkür ederim. Ama tüm seri tek sayfa değil şu anda 4. sayı hala çift sayı bu konuda kendisine mesaj attım, ama bir dönüş olmadı.
Saygılar.
 

can32

Yeni Üye
12 Nis 2013
64
53
Teşekkürler, indirince düzenlenmesi gerektiğini gördüm. Bunu siz yapmayı palnlıyor musunuz? Yoksa diğer sayılara mı geçiş yapacaksınız?
 
Üst