JİM TORO Ceylan Yayınları Sayı 004 - 23/07/1959

JİM TORO Ceylan Yayınları Sayı 004 - 23/07/1959

Jim Toro

Like Tree69Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14.Şubat.2014, 23:06   #1

profesör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
profesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond repute
Standart JİM TORO Ceylan Yayınları Sayı 004 - 23/07/1959

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Saygılarımla
profesör isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Şubat.2014, 23:18   #2

denizkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
denizkara is on a distinguished road
Ceylan ne Ceylan'mış neden kapandı acaba bu kadar sattığı halde sağol Büyük Reis
profesör ve yeryüzü bunu beğendi.
denizkara isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Şubat.2014, 23:19   #3
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2595471
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Güneş yüzünü bırakın, ışık dahi görmemiş görünümünde bir kitap daha...
Gördüyse de şimdiye kadar bizim hiç görmediğimiz bir kitap daha...
Biz gördüysek de benim şimdiye kadar görmediğim nadide bir kitap daha...
Çoğu çizgi romanseverin sahip olmayı gönülden isteyeceği bir kitap daha...
Sayın "Profesör"ün varlığı,
çizgi romanseverler için büyük bir şans,
forum için büyük bir şans...
İyi ki varsınız Sayın "Profesör";
Allah afiyetler versin.
Teşekkürler ve gönülden saygılar...

murtaza5, profesör ve yeryüzü bunu beğendi.
sarkomer isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Şubat.2014, 23:29   #4
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Çizgi roman paylaşımı insanı duygulandırır mı?
Gariptir ama beni duygulandırıyor..
Duygulanım bozukluğu bu galiba..
Ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum..
Eskiden çevremdekilere hava atardım çizgi roman konusunda çok şey biliyorum diye..
Yok Tom Suzy'yi öptü mü, Tom'un atının adı ne diye..
Bugün geldiğimiz bu noktada hayatımda bırak görmeyi hiç duymadığım, bilmediğim onlarca tarihi eser niteliğinde çizgi roman gördüm..
Bu da bu konuda ne kadar cahil olduğumu gösterdi..
Utandım..
Saygıdeğer üstadım, canım abim;
kattıkların için sana çok müteşekkirim. Saygılarımla..
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Şubat.2014, 23:34   #5
Onursal Üye

balkatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 143804
•Rep Seviyesi :
balkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond reputebalkatan has a reputation beyond repute
Bu kadar üstadın üzerine
laf söylemek bana yakışmaz.
Gözlerimi açarım,
Vazifemi yaparım (okurum).
Türk Dil Kurumu teşekkürleri
Kademelendirecek yeni kelimeler türetmeli,
Zira, bizdekiler tükendi.
...
İçten teşekkürlerimle.
bakunin, profesör, caretta ve 1 kişi bunu beğendi.
balkatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 15.Şubat.2014, 01:23   #6
Yönetici

Gulyabani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
Gulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond repute
Sayfaların karışık olması haricinde tarihi değeri açısından muhteşem devrine göre öykü açısından mükemmel bir çizgiroman (copy paste ile çoğaltılan sayfalara yeniden numaralandırmak gerekiyor yoksa sayfalar 1-2-3-4-5-6... diye değil, 2-1-4-3-6-5... diye sıralanıyor; bu arada düzenleme sanki haluk ağabeyin elinden çıkmamış gibi geldi bana). Yolculuk son hız devam ediyor, gemiden inilip trene geçildi istikamet Fransa kıyıları, az kaldı orta doğuya.

Teşekkürler, ağabey.
Gulyabani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 15.Şubat.2014, 01:50   #7
Onursal Üye
E-Dergi

Önder Çakı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 55478
•Rep Seviyesi :
Önder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond reputeÖnder Çakı has a reputation beyond repute
Kızılmaske'nin kurukafa mağarasında ki hazine odasından çıkabilecek kadar nadir bir çizgiroman.
Geçenlerde içini bulamadığım sayı buydu sevgili profesör.
Ceylan Yayınları'nın bol çeşide girdiği yıllardan.Çeşit bol,ancak kısa seriler yayınlamış.
Bildiğim kadarıyla 8 fasikül yayınlanmış.
Sıralı olması çok daha değerli.
Önder Çakı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 15.Şubat.2014, 02:06   #8
Onursal Üye

İskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
İskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond reputeİskenderunlu has a reputation beyond repute
Oldukça eski ve tanınmayan bir kahramanı daha Profesör sayesinde tanımış oldum, çizgi roman kültürü konusunda Profesör gibi bir ikincisi ülkemizde yoktur..
profesör bunu beğendi.
İskenderunlu isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 15.Şubat.2014, 03:53   #9

profesör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
profesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond repute
Alıntı: Gulyabani´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayfaların karışık olması haricinde tarihi değeri açısından muhteşem devrine göre öykü açısından mükemmel bir çizgiroman (copy paste ile çoğaltılan sayfalara yeniden numaralandırmak gerekiyor yoksa sayfalar 1-2-3-4-5-6... diye değil, 2-1-4-3-6-5... diye sıralanıyor; bu arada düzenleme sanki haluk ağabeyin elinden çıkmamış gibi geldi bana). Yolculuk son hız devam ediyor, gemiden inilip trene geçildi istikamet Fransa kıyıları, az kaldı orta doğuya.

Teşekkürler, ağabey.

Sevgili Nadir, uyarın üzerine iki kez kontrol ettim. Sayfalar sırasıyla gidiyor. Linke yüklediğim ile kitabı karşılaştırıp bu sonuca vardım. Ama yine de yorgunlukla gözümden kaçmış ve farkedemiyor olabilirim tabii.

Bu eskileri ham taramadan sonra sadece resim düzeltme ve kırpma dışında bir işlem yapmamaya çalışarak ham haliyle paylaşmaya çalışıyorum. Benden çok daha iyi düzenleme yapan arkadaşlar böyle istiyorlar çünkü.

Düzenleme sayılırsa kimi sayfaların ortaya gelen kısımları çok koyu olduğunda bu koyulukları fotoskeypte klonlama yaparak açmaya çalışıyorum. Bu işlemde de sayfa içine dokunmak istemediğimden nispeten sayfa dışının koyuluğu açılırken sayfa içi koyu kalıyor. Bu da kendini belli ediyor tabii. Ustalarımız bu işlemi yapma, onu da biz düzeltiriz derlerse epeyce zamanımı alan bu işlemden severek vazgeçerim.

Yani kötü düzenleme olduğu konusunda haklısın

Sanırım kimi sayfalar sarı renkli olduğu için de düzenleme konusuna değindin ki, bunda da haklısın. Sebebi şu ki, bunları taramak için yeni bir Canon tarayıcı aldım. Bu da kendi keyfine göre bazı sayfaları sarı renkte tarıyor. Ayarını tutturamadım maalesef . Ne zamandır bu konuda içimi dökmek istiyordum. Sayende fırsat buldum

İlgi ve dikkatin için teşekkür ediyor selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.
Sinan Atik ve yeryüzü bunu beğendi.
profesör isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 15.Şubat.2014, 10:44   #10
Yönetici

Gulyabani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
Gulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond reputeGulyabani has a reputation beyond repute
Alıntı: profesör´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Sevgili Nadir, uyarın üzerine iki kez kontrol ettim. Sayfalar sırasıyla gidiyor. Linke yüklediğim ile kitabı karşılaştırıp bu sonuca vardım. Ama yine de yorgunlukla gözümden kaçmış ve farkedemiyor olabilirim tabii..

Günaydın ağabey, belki de benim kullandığım okuma programından (Cdisplay) kaynaklanıyordur. Okuyuculardan benimle aynı yönde geri bildirim gelmediğine göre bu daha olası gözüküyor.
profesör bunu beğendi.
Gulyabani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
ceylan yayınları, çizgi diyarı, jim toro sayı 04, samim utkun

Seçenekler
Stil