![]() |
#1 |
Süper Üye |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Selamlar dostlar ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Trşekkürler, sayenizde Jil tek sayfa oluyor..Tabii ki dersler ve sınavlar çok daha önemli.Önce iş veya ders sonra hobi..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1811705
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çözünürlüğü düşük olan kitaplardan
iyi sonuç almak zor. Kaliteli taranmış kitapları seçmekte fayda var tek sayfa çalışmaları için... Bilerek mi beyazlatmadın bilmiyorum ama isteyenler için Photoscape ile toplu beyazlatma resimli anlatımları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eline sağlık Tardis, son hız çalışmalar için teşekkür ederim
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye |
![]() Çözünürlüğü düşük olan kitaplardan iyi sonuç almak zor. Kaliteli taranmış kitapları seçmekte fayda var tek sayfa çalışmaları için... Bilerek mi beyazlatmadın bilmiyorum ama isteyenler için Photoscape ile toplu beyazlatma resimli anlatımları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eline sağlık Tardis, son hız çalışmalar için teşekkür ederim Dostum çok parlak olduğu söylendi de bir ara. Bir kereliğe mahsus böyle deneyeyim dedim. Bundan sonraki çalışmalar böyle olmayacak tabii ki ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kızılmaske Tay Yayınları Süper Albüm 2. Seri Sayı 08 - Kirli Oyun | ertuğrul | Kızılmaske Tay Yayınları Süper Albüm 2. Seri | 9 | 09.Ekim.2012 22:21 |
Jil Tay Yayınları Sayı 04 - Kirli Oyun | tiltmahmut | Jil (Gil) | 3 | 12.Eylül.2011 03:09 |
Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 056 - Zorlu Düşman / Kirli Oyun | algir | Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2. Seri | 5 | 16.Haziran.2011 01:45 |