![]() |
#1 |
Administrator |
![]() ![]() Alıntı: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her yönüyle farklı bir kovboy. Biraz çılgın, biraz bilge, özgürlüğüne düşkün bir şehir kovboyu. Vahşi doğa ile büyük kentler arasında, atı nereye sürüklerce oraya giden, şiddetten nefret eden, uygarlığın gürültü ve kargaşasından kaçarak doğanın kollarına sığınan modern bir kovboy. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]her işin üstesinden gelen, yenilmez bir kahraman değil, sadece bir insan, içimizden biri. Ama gerektiğinde kendini savunmasını bilen, haksızlıklarla savaşan, bunun yanı sıra kendi sorunları da olan, duyan, hisseden bir insan. İşte, kısaca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] böyle biri! Okudukça onu daha çok seveceksiniz... (Sunuş yazısı) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alternatif Cacavs taraması yenilenen link. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() ![]() Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. Konu yeryüzü tarafından (24.Aralık.2021 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alternatif Cacavs taraması eklendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 111
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
İnanamıyorum. Jill'e sıranın çok sonraları geleceğini düşünüyordum ama şu an karşımda! Çok teşekkürler bu güzel çalışma için. Türkiye'de çok macerası yayınlanmadı sanırım...
Konu GüvenGüven tarafından (24.Aralık.2021 Saat 03:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: imlâ |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator |
![]() inanamıyorum. jill'e sıranın çok sonraları geleceğini düşünüyordum. ama şu an karşımda.çok teşekkürler bu güzel çalışma için. türkiyede çok macerası yayınlanmadı sanırım. Toplam 11 sayı maalesef.
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Eylül.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok değişik bir çizgi romandı ama sevmiştim Jil'i.
Konu GüvenGüven tarafından (24.Aralık.2021 Saat 03:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: imlâ |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 26.Nisan.2009
•Rep Puanı : 31422
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Üstadım nereden buluyosun sen benim hiç duymadığım bu kahramanları? Ansiklopedi ya da Google gibisin... Helâl olsun; ne diyeyim paylaştığın ve bu kahramanı bana tanıttığın için.
Konu GüvenGüven tarafından (24.Aralık.2021 Saat 03:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: imlâ |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 31.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Hiç okumadım malesef...
Konu GüvenGüven tarafından (24.Aralık.2021 Saat 03:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: imlâ |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]() Bu maalesef Bakunin'e mi ithafen yoksa öyle mi denk geldi dostum? Şayet okumadığın bir seri ise de forumda yeterince Jill paylaşımı var. Buyur, onlarla başla maceraya; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu GüvenGüven tarafından (24.Aralık.2021 Saat 03:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: imlâ |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
ilk defa okudum güzel ancak hikayenin sonu eksik. Sayfalar kayıp mı ?
Dosyada mı eksik var. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 19.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 143543
•Rep Seviyesi :
![]() ilk defa okudum güzel ancak hikayenin sonu eksik. Sayfalar kayıp mı ? Dosyada mı eksik var. Jil Tay Yayınları 01 alternatif Cacavs taraması. Alıntıdır. Sayfa 92 den sonrasını buradan okuyabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 26.Ekim.2011
•Rep Puanı : 23
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() Jil Tay Yayınları 01 alternatif Cacavs taraması. Alıntıdır. Sayfa 92 den sonrasını buradan okuyabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sayın arkadaşım; verdiğin link silinmiş sanırım. Yeniden yüklenirse sevinirim. Konu GüvenGüven tarafından (24.Aralık.2021 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: imlâ |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
çizgi, diyarı, ennio missaglia, gil, ivo pavone, jil, jil (gil), sayı, tay yayınları, vincenzo monti, vladimiro, özel |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|