Jeriko Tay Yayınları Sayı 21 - Ölüm vadisi

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,621
38,333
izmir
İnternet sıkıntılarım yüzünden foruma çok sık giremiyorum. Jeriko'nun yaklaşım 50 MB dosyasını 2 saate yakın bir zamanda upload ettim. Halimi siz düşünün artık. Paylaşımlarına yorum yazamadığım dostlarıma armağan ediyorum...

xUHoBx.jpg



RftYTI.jpg


 

akınbey

Yeni Üye
3 Tem 2013
40
70
Her Jeriko paylaşımı beni bir başka mutlu ediyor. Keşke daha uzun ömürlü olsaydı.

Ellerinize sağlık. Her şey gönlünüzce olsun.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,352
Bütün kapak resminde en dikkat çekici taraf gözler olsa gerek.Bu kadar anlamlı ve manalı manalı bakan göz çizimleri çok ender oluyor kapak resimlerinde.Çok güzel kapak çizimleri bulunsa da bu kadar anlam yükleyebilmek ayrı bir yetenek.

ÇİZGİ ROMAN SANATINDA KAREKTER ANALİZİ DEVRİYESİ YENİ BÖLÜM PART : 1 VOLÜM : 1

İnsanın bana niye öyle manalı manalı baktın diyesi geliyor bu kadar realist bir çizim.Yüz ifadesinden bu değerli kardeşimizin haksızlıklara maruz kalmasından kaynaklanan bir kumpas mağduru olduğu anlaşılıyor.Bu kumpasın derin etkileri nedeniyle acı acı bakan anlamlı bir yüz hatlarına sahip olduğu ve botoks yaptırmadığı anlaşılıyor.
Yine bu kardeşimizin kollarında ki damarlardan anlaşıldığı kadarıyla Antalya'da inşaatlar da çalıştığı ve adalelerini , pazularını bu şekilde geliştirdiği görülmektedir.
Kapak resmine konu olan kişinin duruşundan hemoroit veya diş ağrısı arası bir sancı çektiği biraz kıvranma pozisyonundayken yakalandığı gayet net bir biçimde görülmektedir.
Bir görüşe görede bu arkadaşımızda siyatik sancısı veya bel fıtığı başlangıcı bulunmaktadır.Pelvisinde sağa doğru kaymalardan kalça çıkığı olabileceği ihtimali göz ardı edilmemelidir.
Her iki elinin tetikte olması da bu değerli kardeşimizin gölgesinden hızlı koşabileceğini göstermesi bakımından önemlidir.
Yine mevcut durum itibariyle aynı zamanda boynunda uzun saplı bir bıçak taşımasıda işimi şansa bırakmam gerekirse babından tedbirli bir kardeşimiz olduğunu göstermesi bakımından çok önemlidir.( Böylelerini tanırım hava da bulut görse şemsiye arar sağda solda )
Bakışlarının salt bir noktaya yoğunlaşması acı acı bakması bir arada değerlendirildiğinde küresel bir hesaplaşmanın tam orta noktasında olduğu anlaşılmakla bu resmin arşın ordaysa HALEP burda sözünden hareketle kum fırtınası da dikkate alınarak yerin Teksas yada Meksika değil Halep olabileceği düşünülmelidir.
Resmin bir ibadethane önünde konu bulması bu kardeşimizin inançlı bir arkadaş olduğunu ifade etmektedir.
Resimde bulunan iki attan birinin sahibi tamamda diğeri nerede derseniz büyük ihtimalle hacet gidermek için müsait bir yer aramaya gitmiştir.Ancak atlardan birinin eyersiz olması Kızılderili olduğunu göstermektedir.
Resmin üzerinde bulunan Oktay_İzmir yazısı ise büyük ihtimalle bu kitapta bir işlem yapıldığını büyük ihtimalle tarandığını göstermektedir.
Başka ihtimallerde olabilirse de akla en yakın ihtimal bu şimdilik.

.....................................................................................
Analiz yazısı bir tarafa üstadım bu değerli paylaşım için çok teşekkür ederim.:)
Bende biraz renk katmak istedim.
Selam ve saygılarımla.
 
Üst