Batman - Yeni Dünya

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,695
628129


Batman - Yeni Dünya
Orjinal isim: Batman - Earth One
Geoff Johns
JBC Yayıncılık


Batman bir kahraman değildir. O sadece bir insandır. Hata yapabilir, yaralanabilir ve sinirlenebilir. Dostun ve düşmanın ayırt edilemediği bir Gotham'da, Bruce Wayne'in Kara Şövalye olmaya doğru uzanan yolunda, daha önce olmadığı kadar çok engel var. Ailesini öldüren gerçek katilleri ve onları serbest bırakan yozlaşmış polisleri cezalandırmaya odaklanan Bruce Wayne'ın intikama susamışlığı, çılgın mücadelesini ateşliyor ve Alfred bile bunu durduramıyor.

New York Times'ın en çok satanlar listesinde en tepeye tırmanan SUPERMAN: YENİ DÜNYA'da olduğu gibi, yazar Geoff Johns ve çizer Gary Frank Kara Şövalye için yeni bir destan yaratıyorlar . Uzun zamandır DC Comics tarafından yayınlanması beklenen bu özgün çizgi romanda alışılmışın dışında olaylar ile karşılaşacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)

Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce)
144 s. -- Kuşe-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm
İstanbul, 2014

Etiket Fiyatı: 27,50 TL
İdefix Fiyatı: 20,62 TL​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
53
72
denizci
"Batman bir kahraman değildir. O sadece bir insandır. Hata yapabilir, yaralanabilir ve sinirlenebilir."

İşte bu yüzden, comicslerin içinde en tuttuğum Batman, sadece pelerin işi var, o da sanırım; bunlar çok eski kahramanlar olduğundan ve o zamanlar pelerin çok kullanıldığı için; bugüne kadar kalmış giysileri muhtemelen, eline sağlık.
 

Futurama

Kıdemli Üye
8 Eki 2013
128
274
Fiyatı gayet normal ancak çeviri daha adından anlaşılacağı üzre berbat."Earth One"ı , "Yeni Dünya" olarak çevirmek nasıl bir mantık,hala çözebilmiş değilim.Sırf işçiliğine bakmak için D&R'de bir göz gezdireceğim.Zaten pek de ilgimi çeken bir karakter değil Batman.Teşekkürler bilgiler için.
 
Üst