Umbrella Academy - Kıyamet Senfonisi

sleepingforest

Yeni Üye
20 Nis 2011
92
27
2281702574220_KAPAK250.JPG


Arkadaşlar bazılarımızın uzun süredir beklediği bazı aksaklıklardan dolayı sürekli geçiken Umbrella Academy sonunda hazır. Bayram tatilinden sonra perşembe günü ön siparişler kargolanacakmış ondan sonra istanbul kitap fuarında laika standında satışa sunulacak ve sonrada türkiye geneline dağıtımı yapılacak. Uzun süredir bekleyen arkadaşlar için önsipariş vermenin tam zamanı
 
J

jack

Umbrella academy orjinal dilinde okumak isteyen arkadaşlar sitede darkhorse comics başlığı altında bulabilirler...

2 ciltte mevcut hem kıyamet senfonisi hemde dallas...
 

stoktan

Guest
27 Nis 2010
613
969
Acıbadem - İstanbul
* Çıktı...

Şemsiye Akademisi Cilt 1: Kıyamet Senfonisi
(The Umbrella Academy - Apocalypse Suite)
Gerard Way, Gabriel Bá
JBC Yayıncılık
184 s. -- Kuşe-- Ciltsiz -- 17 x 24 cm
İstanbul, 2011, 1. Basım

"Her şey dünya genelinde gerçekleşen sıra dışı bir olay ile başlar. Daha önce hiçbir gebelik belirtisi göstermeyen kadınlar , ardı ardına 43 çocuk dünyaya getirirler. Milyoner mucit Reginald Hargreeves ise bu çocuklardan 7 tanesini evlat edinir. Kendisine bunun nedeni sorulduğunda ise sadece 'Dünyayı Kurtarmak İçin' der.
Hargreeves, sıra dışı güçleri olan bu çocukları eğitmek için Şemsiye Akademisini kurar. Bu akademi çocuklar için içlerindeki güçleri keşfetmeyi sağlayacak bir aile olacaktır. Yirmi yılın yarattığı bir yol ayrılığından sonra üvey babalarının ölümü üzerine tekrar bir araya gelirler.
Çoktan kendi hayatlarını kurmuş grup üyeleri, bu toplanmanın ardından hem dünyayı yok etmek isteyen kötü güçlerle hem de kendi aralarındaki yirmi yılın silemediği gerginliklerle amansız bir savaşa girmek zorunda kalacaklardır.
(Arka Kapak)"

* 'Süit' olmuş 'senfoni', hadi hayırlısı... :)
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
10 senedir piyasadan tükenmiş.

Telif hakları dolayısıyla paylaşıma açamayacağımız bu ve benzeri yayınlar yerine keyfinizce okuyacağınız nice çizgi romanlar var çizgi romanın büyük okyanusu çizgi diyarında. Telifli sayılara takılmayın, diyarın keyfini çıkarın.
 

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
824
1,609


Telif hakları dolayısıyla paylaşıma açamayacağımız bu ve benzeri yayınlar yerine keyfinizce okuyacağınız nice çizgi romanlar var çizgi romanın büyük okyanusu çizgi diyarında. Telifli sayılara takılmayın, diyarın keyfini çıkarın.

Piyasada olmadığı için sordum. Yoksa alacaktım. :)
 
Üst