Zagor uzmanlarına bir soru

ZagorSever1

Kıdemli Üye
21 Ara 2014
135
357
Saygıdeğer çizgi roman tutkunları. Zagor'un eski maceralarının tamamını okumuş bilen kişilere bir sualim olacaktı. Çocukluğumda okuduğum bir Zagor macerası vardı. Tay yayınlarıdır büyük ihtimal. Hatırladığım kadar '' Zagor ve Çiko bir yerde her zaman olduğu gibi kalabalık bir grupla kavgaya tutuşuyor. Çiko her zaman ki gibi gözüne bir yumruk yiyerek nakavt oluyor. Düştüğü yerde eline bir çömlek giriyor. Çıkmıyor bu çömlek elinden. Sonra aklına bir fikir geliyor. Dayak yediği adamın yanına gidiyor çömlek geçen eli arkasında. Adam da diyor yumrukların sinek vızıltısı gibi hadi vur yine diyor. Bu defa vurduğunu indiriyor çömlekli eliyle. Zagor'da şaşkın bir vaziyette, harikalar yaratıyorsun sevgili fıçım diyor.''
Macera hakkında tüm hatırladığım bu burda eski bazı Tay yayınlarından maceralarda aradım ama bulamadım. İnşallah bu macerayı hatırlayan olur. Maceranın öncesini sonrasını gerçekten çok merak ediyorum.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,019
denize sıfır
Forumda tüm seri mevcut. Hepsini yeniden okuyunuz. Hem keyif alırsınız, ayrıca istediğiniz maceraya denk geldiğinizde mutluluğunuzu bizimle paylaşırsınız bizde ortak oluruz.:)
 

ZagorSever1

Kıdemli Üye
21 Ara 2014
135
357
Birilerinin bu macerayı hatırlamaması çok kötü. Bu macerayı bulamazsam eğer bilinçaltımın uydurduğu ya da rüyada gördüğüm bir şey olduğunu düşünücem. Bütün maceraları tek tek indirmek çok zor olur belki 1000 tane sayı vardır. Zagor maceralarının zaten %90 ını okumuşumdur. Eğer denk getirip bulabilirsem burada belirtçem.
 

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,621
38,372
izmir

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
751
1,583
Gotham
Orjinal 11 nolu korku adası adlı macera. Klasik maceralar bölümünde bulabilirsiniz.







Vallahi helal olsun sevgili dostum , Zagor senden bilinir.
 

ZagorSever1

Kıdemli Üye
21 Ara 2014
135
357
Teşekkürler. Zagor'un çok eski bir macerasıymış. Maceranın ismi ''Garip Bir Kemancı'' Bulamama sebebim Klasik Maceralar serisinde eksik olduğu içinmiş. Titan'ın Peşinde macerasının öncesinde olması gerek ama forumda Küçük İnsanlar macerasının ardından Titan'ın macerası başlıyor. Yine de bir şekilde buldum. Linkide bu:
http://www.cizgidiyari.com/forum/za...lasik-maceralar-serisi-gizemli-izler-4-a.html
Macerayı şimdi okuycam tekrar teşekkürler ve de tebrikler hatırladığınız için.
 
Üst