Wolverine Yayın Serisi

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,377
3,555
Midgard
Bu yaz Batman'in elimde olan bütün maceralarını okumaya çalışcağımı söyledim ve 2-3 macera hariç bitirdim. Bilirsiniz comics okurken yıllardır devam eden serileri takip etmesi zor oluyor. Batman'i okuduğum gibi Wolwerine'i de okumak istiyorum. Ancak hangi sayıdan sonra hangisini okumalı,hangisi okunmadan önce hangisi atlanmamalı bilmiyorum. Elimdeki Wolverine maceralarının listesini veriyorum. Hangi sırayı takip ederek okumam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum :)
Kardeşlik
Çakal Geçidi
Yerli'nin dönüşü
Dark Wolverine
İhtiyar Logan
Mistik'i Yakala
Snikt
The End
Weapon X
X-Force
Dark Reign Wolverine origins Weapon XI(http://www.cizgidiyari.com/forum/honeybadger/54551-wolverine-origins-super-cilt.html)
 

sat5

Yeni Üye
31 Eki 2012
1
0
dostum ihtiyar logan serisini arıyorum kaç zamandır ama linkler hep ölü.Eğer elinde varsa bu seri paylaşabilir misin benimle?
 

LoganGakgo

Yeni Üye
26 Ağu 2018
33
49
1.Kardeşlik
2.Çakal Geçidi
3.Yerli'nin dönüşü
4.Mistik'i Yakala
5.Weapon X
wolverine snıkt i bilmiyorum ama the end çok bağlantılı değil bu eserlere x-force da öyle eğer çevirecek arkadaşın varsa tavsiye ederim zaten ''Dark Reign Wolverine origins Weapon XI(http://www.cizgidiyari.com/forum/hon...uper-cilt.html) '' bu da attığım linkin 33 ve 40. sayıları
 
Üst