![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Kasım.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
İstek yapabileceğimiz konu bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.Bu kitabı tarayabilecek olursa çok teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 09.Ağustos.2011
•Rep Seviyesi :
![]() |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı: @[email protected]´isimli üyeden Alıntı ![]() buyrun istedğiniz kitap [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ediyorum ama kitap henüz çok yeni,paylaşmak için biraz daha bekleyebilirdik.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 26.Ekim.2011
•Rep Puanı : 26956
•Rep Seviyesi :
![]() Alıntı: @[email protected]´isimli üyeden Alıntı ![]() buyrun istedğiniz kitap [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Değerli bir paylaşım taraması mükemmel emeğine sağlık teşekkür ederim dostum birde aramıza hoş geldin paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz saygılarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Ekim.2009
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
bende bu 2. bölümü uzun zamandır arıyordum,2. bölüm diye indirdiğim birçok e kitap 1. bölüm çıkmıştı.çok teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
bu uzun süredir benim elimde İnternette çeşitli aramalarla bulunabilecek bir kitaptı ben taramadım bu ve birkaç siteyi bir arkadaşın tavsiyesiyle öğrendim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 61579
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkür ederim.
Yalnız bu kitabın birinci bölümü yok mu?İkinci bölüm tamam da.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 61579
•Rep Seviyesi :
![]()
Pardon!
Kitabın kendisi serinin ikinci kitabı imiş.Birinci kitap ta Şu Çılgın Türkler olmalı. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Ekim.2009
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Serinin birinci kitabı şu Çılgın türkler-1 kitap
ikinci kitabı diriliş-1 kitap üçüncü kitabı cumguriyet-2 kitap Bu kitapları her vatandaç okumalı,hele yeni nesiller ezberlemeli.Dünkü düşman bugün dost gibi gerçekte yalan dünkü düşmanımız bize hiçbir zaman dost olmayacaktır, güçsüz düşüp darda kaldığımızda,fitne tesatla türkiye karıştırıp kardeş kardeşe kavgamızda fırsat bilip dün yaptığ gibi bugünde bu topraklar benim diyebilecektir.okuyun kitapları bizler için ,bizlerin hür ve özgür yaşamı için canlarını hiçe sayıp bu vatan uğrunda canlarını feda etmiş nesillerin özlediği ,yarınlarını emanet ettiği nesillere benziyormuyuz.yoksa hızla dünkü düşman milletlerin her şeyine özenerek birçok değer bir bir yitiren nesillermi yetişiyor.Haydi hep birden en içten gelen,dünyayı çınlatacak gür sesinizle yürekten,yeminle her ferdi, herşeyiyle ileri düşmandanda ileri ileri bir millet hedefiyle KORKMA SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN AL SANCAK.......... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|