![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2775493
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Değerli moderatör kardeşlerim bir isteğim değil, bir sorum olacak; forumda gezinirken Milliyet yayınlarından sadece "Çelik Blek Teksas Sayı 8"in eksik olduğunun farkına vardım.Bende tarama şeklinde mevcut fakat nereden aldığımı bilmiyorum. Üzerinde de gördüğüm kadarıyla herhangi bir not yok. Yasal ve forum kuralları açısından paylaşıma açmamda bir sakınca olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Ayrıca bu ve benzeri sorularım olduğunda sizlere hangi bölümden ulaşmamın daha doğru olacağını bildirirseniz sevinirim. Saygılarımla... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Canım hocam
sen ne mükemmel bir adamsın, seni ne kadar sevdiğimi söylemezsem vallahi olmaz. Gerçekten naif insanların buluştuğu bir yer burası. Hocam yeniden yükle ve altına alıntıdır diye not düş. Sonra neden sakınca olsun. Eğer tarayan ve internete yükleyen kişinin böyle bir amacı varsa bunu hiç yapmamalıydı. Yasal bir sakıncası da yok. Sağlıcakla kal. Mutlu ol. ... Şu karşıdaki delikli kutuya ev derler İnsanoğulları burada yer burada içer Ve daha tuhaf tuhaf işler görürler Bunların çoğu ayıp şeylerdir söylenmez Evlerimizin üstü kapalıdır Ve bütün şairler gökyüzüne pencereden bakarlar Halbuki kuş yuvalarının üstü açıktır Ve kuşlar şiir yazmazlar ... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Avni Sayı - 063 (02 Subat 1991) orta sayfalar eksik | BelaMatador | Avni | 2 | 19.Eylül.2019 11:20 |
Zagor Serisinden Belirlediğim Eksik Sayfalar | rustyserem | Zagor | 14 | 11.Ekim.2010 19:31 |
Karaoğlan Eksik Sayılar | eminem | İstek Hattı | 0 | 14.Mayıs.2010 18:21 |
Karaoğlan Eksik Sayı | cihan | İstek Hattı | 0 | 21.Ocak.2010 23:00 |