![]() |
#1 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 06.Ocak.2018
•Rep Puanı : 5040
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok zaman önce AXA nın maceralarını internetten bulup indirniştim hala duruyor. Hepsi İngilizce olan bir çok macerası var. Burada yayınlayabilirmiyim - buna yetkim varmı.? Eğer ilgilenen varsa çevirisini de yapabilirsiniz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]() Çok zaman önce AXA nın maceralarını internetten bulup indirniştim hala duruyor. Hepsi İngilizce olan bir çok macerası var. Burada yayınlayabilirmiyim - buna yetkim varmı.? Eğer ilgilenen varsa çevirisini de yapabilirsiniz. Tabii paylaşabilirsiniz. Zaman zaman çevirileri yapılıp forumumuzda paylaşılıyor. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Evet ama kaç kişi İngilizce okuyabilir ki.?
Bunları çevirebilmek mümkün mü.? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]() Evet ama kaç kişi İngilizce okuyabilir ki.? Bunları çevirebilmek mümkün mü.? Evet mümkün. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 28.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 96733
•Rep Seviyesi :
![]()
Konu Çizgiroman ise, Çizgi Diyarı için mümkün olmayan birşey yoktur. Nokta.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Nasıl yayınlandığını bilmiyorum. AXA nın 21 macerasından 3 tanesini bu linklere yükledim. Ama bunlar İngilizce. İsteyen indirip okusun... İsteyen çevirisini yapıp yayınlasın. Gerisini nasıl yayınlayacağımı siz söyleyin ona göre onları da vereyim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Bazılarının Türkçe çevrilmişi var, siz diğerlerini de link olarak paylaşın ben Forumda Türkçe olan linkleri size vereceğim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]()
İşte 6 tane daha. Yarın devam edeceğim. Umarım yakın zamanda Türkçe versiyonları da sitede yayınlanır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir parti daha... Yine 6 sayı. Bunlardan 13. de bir hata var. Bu bölümde 9. ve 10. sayfalar daha sonra 11. ve 12. sayfalarda yine basılmış.
Şimdi netten baktım. Axa seri halde 9 ciltte 19 macera ve bir de tek sayı renkli albüm olarak basılmış. Şuradan kontrol edebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sanırım tüm maceralar bende mevcut. Yarın son partiyi de vereceğim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Son parti. 6 tane daha ve bununla bendeki Axa maceraları bitti. İsteyenler bir an önce indirsin.
Şimdi bende bunların Türkçe versiyoınlarını bekliyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çeviri yapacak birini arıyorum | DeathRain | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 28 | 15.Ekim.2012 19:11 |
Balonlama Yapacak Arkadaşlar Aranıyor! | enygma | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 0 | 02.Mayıs.2012 15:00 |
Çeviri Başladı, Balonlama Yapacak Arkadaş Arıyorum! | Shevarash | Çizgi Duyurular | 30 | 31.Ağustos.2010 08:47 |