Afacan Beşler Koza Yayınları

mustafa9743

Yeni Üye
6 Ara 2014
4
11
Merhaba değerli üstatlarım,

Yetmişli senelerde okuduğum, çok beğendiğim ve hala unutamadığım üç değişik kitap serisi vardı. Gerçi bunlar çizgi roman değildi, çocuk romanı idi. Fakat, sitenizde belki çocuk romanları taramalarına da yer verirsiniz diye düşünerek, bir şansımı denemek istedim. :)

Bu üç kitap serisi şunlardı:

1) Enid Blyton'un Koza Yayınları tarafından yayınlanan Afacan Beşler ve Gizli Yediler serisi. (Şimdi Artemis yayınları tarafından yayınlanan yeni serisi var kitapçılarda. Fakat Koza yayınları tarafından yayınlanan eski serisini arıyorum)

2) Baskan Yayınları İdeal Kitaplık Serisi

3) Baskan Yayınları Pembe Kitaplık Serisi

Bu kitaplara sahip üstatlarımız var ise ve zaman içersinde, kitap taramalarına da yer verirlerse, kendilerine şimdiden saygılarımı ve Şükranlarımı sunarım.

Sitenizin hep açık olması dileği ile...
 

CAN_AVAR

Kıdemli Üye
27 Ocak 2013
177
251
Çizgiroman konusunda burası ne ise ekitap konusunda da "eskikitaplarim.com" forumu odur, orayı bir yoklayın derim
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,278
Koza yayınları bilmiyorum bende olabilir belki ama Milliyet çocuk dergilerinde var yanlış hatırlamıyorsam.Bir kaç sene indirip inceleyin tahminim 1982 _ 1983 yılları olabilir saygılarımla.
 

mustafa9743

Yeni Üye
6 Ara 2014
4
11
Çok teşekkürler Sayın Can Avar. Siteye girip baktım. Gerçi aradığım kitaplar yok. Fakat dediğiniz gibi, gerçekten Çizgidiyarı gibi çok geniş bir arşive sahip bir site. Örneğin eskilerden Kara Dizi ilgimi çekti.
 
Üst