ORION. Atlantis'in oğlu-İspanyolca.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,730
43,946
denize sıfır



1974 yılında Modesto Vásquez Rodríguez tarafından oluşturuldu. 1982-1985 yılları arasında yayınlanan 144 sayıdan oluşan bir seri.
Orion Atlantis'te doğan bir savaşçı... Büyük kıtanın ana adası olan Poseidonis şehrinde yaşıyor. Geçmişi hakkında çok az şey biliniyor, ancak hikayesi, arkadaşı ve akıl hocası savaşçı Tatos'un gözetiminde dövüş sanatları eğitimi aldığı Atlantis Kolezyumu'nda başlıyor. Orion, sevgili ve nişanlısı Noraya'dan, en büyük ve onurlu pozisyon olan yeni Yüce Regent'i seçmek için büyük turnuvada yarışmaya aday olarak seçildiğine dair haberler almıştı.
Osiris adında bir adam ve Amentia Adası'ndan Crato da dahil olmak üzere en az altı taht adayı biliniyor. Ne yazık ki mutlu çift için, iyi haber kısa süre sonra Noraya ile karşılaşmalarından hemen sonra ve gelecekteki talihsizliklerin bir işareti olarak, kolezyumun eteklerinde acımasızca saldırıya uğradığında trajediye döndü, Depremler Atlantis'i sallamaya başladı. Birçok deneme ve talihsizlikten sonra Orion, cesareti sayesinde turnuvayı kazandı ve yeni Yüce Regent'i taçlandırdı. Atlantis . Bilge adam ve danışman Serapis yeni görevini emanet etti: yedi anahtarı toplamak için uzayda ve zamanda seyahat etmek ve onlarla birlikte yeni Atlantis'i bulmak için Bilgelik mağarasını açtı. İlk anahtar Cibola kolonisinde Serapis tarafından Orion'a teslim edilecekti.

Eğer sayfaları adam edebilirsem Türkçe okuruz.:)
Orion 01 link
 
Üst