![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Şubat.2018
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
herkese merhabalar, ingilizce öğrenmek istiyorum ve karikatur okumayı da çok sevdiğim için bunu karikaturlerle yapmak istiyorum.sizce mümkün mü? mümkünse neleri okumalıyım . mümkün değilse önerebileceğiniz bi yol var mı? Teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 01.Mayıs.2016
•Rep Puanı : 145162
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çizgi romanların ingilizce ve türkçe versiyonlarını bir araya getirip
karşılaştırarak okumaya çalışın. Görsel öğeler ingilizce öğrenmenizi hızlandırır... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Ocak.2017
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Diğer bir öneri eğer dergileri cbr cbz formatinda veya pdf tablette (ipad veya android ) okursaniz ve belli bir düzeyde yabanci (a1 a2 b1 gibi) diliniz var ise yine tablet içindeki sözlükten faydalanarak seri okumalar yapabilirsiniz
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye |
![]()
Ben şiddetle 'Dualingo' yu öneririm.
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Mart.2018
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Karikatürden ziyade İngilizce çizgi romanlara (Peanuts gibi, Calvin and Hobbes gibi bant karikatürler de olur) yönelmeniz tavsiye edilir. Bunlar gündelik, edebi olmayan bir dil içerdikleri ve metinde geçen kelimeleri tasvir ettikleri için çok faydalıdır. Belli bir düzeyde İngilizce temeliniz varsa bunu sözlükle rahatlıkla yapabilirsiniz. Önce kendiniz uğraşın, çözemediğiniz ya da tereddüt ettiğiniz yerde (varsa) Türkçe versiyonundan yardım alın derim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
karikatür |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yabancı Dil Nasıl Öğrenilir - Graham E. Fuller | yeryüzü | Diyar Kütüphanesi | 9 | 27.Ekim.2016 00:47 |
Karikatürlerle Kültür Varlıklarımız 005 | gandor08 | Derleme Mizah Albümleri | 1 | 03.Şubat.2015 10:58 |