İleri Yavrutürk Sayı 1

eldora25

Süper Üye
28 Haz 2009
242
404
:wbtr:
Öncelikle tüm çizgiroman severlere selamlar ve saygılar.Daha önce forumdaki paylaşım yapan dostların emek harcadığı birçok çizgiromanı severek okur, hep bir paylaşım da ben yapayım derdim ama nasip olmamıştı.Bugün rahmetli babamın zamanında edindiği ve bugünlere kadar saklayabildiği bir dergiye evdeki öteberi arasında rastlayınca çok sevindim ve sizlerle paylaşmak istedim.İlk tarama denemelerim olduğundan eleştiri ve önerilerinize açığım.Umarım benden başka da eski bir dergiyi okumak, eski ustaları anmak isteyenler vardır ve hoşlarına gider.
Sağlıcakla kalın çizgiromansız kalmayın.


yavruturk1fasikul0001.jpg



 
Moderatör tarafında düzenlendi:

sali38tr

Onursal Üye
14 Nis 2009
586
2,829
kardeş ellerine sağlık güzel paylaşım hayli yıpranmış bir dergi ama yinede iyi taramışsın ellerine sağlık devamı varsa paylaşırsan çok sevinirim yıllardır aradığım bir dergi idi zamanında benimde elime bir iki sayısı geçmişti çok sağol
 

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,515
Çok teşekkürler...Tarama kitabın çok yıpranmış olmasına karşın çok güzel emeğiniz için teşekkür devam ederseniz sevinirim.
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,307
49,877
NeverLand
Olağanüstü güzellikte bir dergi.
Tabi yılların etkisini yansıtması çok normal.
İçerisinde yer alan çizgi romanların çizerlerinin isimlerini görememek üzdü tabi ki.
Buna rağmen özel olma karakterini eksiltmiyor bu eksiklik.
Bana göre sadece sayfa düzenlenmesi konusunda yardıma ihtiyacınız var.
Bu konuda yardım edebiliriz size.
Gösterdiğiniz iyi niyet için çok teşekkürler.
Not: Kapağı yeniden düzenledim.
 

ganimurat

Yeni Üye
30 Eki 2011
94
37
Çocukluğumun şaheseri... Çizgi roman sevgisini, milli değerlerimizi bana aşılayan yegane dergi idi. Oğuz Kağanla yatıp kalkardık, Bora ile fezanın uçsuz bucaksız gezegenlerine seyahat eder, Keloğlanla cinlikler düşünürdük. Uzay mekiği diye bir şeyi bu dergiden öğrenmiştim.
Teşekkürden öte bir paylaşım.
Allah razı olsun.
 

Türköz

Yeni Üye
18 Ara 2011
1
0
Bora feza Plotu ile uzayı tanıdığım, Oğuz Kağan ile kanımın kaynadığı, masalları ile hikayeleri ile keloğlanın maceraları ve son sayfada Kürşad destanı ile çocukluğumun en mükemmel anılarını yaşadığım bu dergiyi uzun zamandır arıyordum.. eline emeğine sağlık.. 2 ciltlik ansiklopedi şeklinde hazırlanmış halde yıllardır okudum ama ne yazıkki evimizin taşınması esnasında yıllar önce kaybettiğim ilk çizgi romanım.. keşke olsaydı da şimdiki nesile nelerin var olduğunu gösterebilseydim dediğim tek şey.. herşey için çok teşekkür ederim..
 

ashyles

Yeni Üye
5 Ara 2011
10
1
Çorbada benimde tuzum olsun istedim, eldora arkadasimiza ne kadar tesekkur etsek az ama tarama oldukca sorunluydu cocugumun duzgun okuyabilmesi icin butun sayfalari yeniden duzenledim zaman icinde diger fasikulleride elden gecirecegim.

Umarim begenirsiniz.

 
Üst