![]() |
#1 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 11.Nisan.2010
•Rep Puanı : 50930
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Temel Britannica Cilt 20 .pdf - 38 MB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu hikaye de burada bitti. 20 ciltlik bir ansiklopedi kütüphanemizde yerini aldı. İsterseniz okursunuz ama bir gerçek var ki bu ansiklopedi asla sararmayacak; resimleri ve yazıları hep güzel olarak kalacak. Konu Baltimora tarafından (12.Ocak.2021 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 219257
•Rep Seviyesi :
![]() Bu hikaye de burada bitti. 20 ciltlik bir ansiklopedi kütüphanemizde yerini aldı. İsterseniz okursunuz ama bir gerçek var ki bu ansiklopedi asla sararmayacak; resimleri ve yazıları hep güzel olarak kalacak. Dile kolay tam 20 koca cilt! Bahsettiğiniz üzere bu ansiklopedinin yaprakları asla sararmayacak, resimleri ve yazıları hep güzel olarak kalacak. Zannediyorum ki bu kıymetli taramalarınızdan bir çok öğrenci kardeşimiz ödevlerinde bir şekilde istifade edecektir. Yaptığınız bu önemli kültür hizmeti için çok teşekkür ederim Üstadım, ellerinize ve yüreğinize sağlık!
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1756533
•Rep Seviyesi :
![]()
Kütüphanelerimizin olmazsa olmazıydı
Ansiklopediler. Bu önemli ansiklopedi de temel bilgi kaynağı olarak bir çok öğrenciye yardım etmiştir, bir çok kişi keyifle sayfalarını karıştırmıştır. Şimdi tabletlerde aynı şeyi yapmak mümkün olacaktır her zaman. Tüm emekleriniz için teşekkür ederim sayın "dişlivida".
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 07.Aralık.2009
•Rep Puanı : 235743
•Rep Seviyesi :
![]()
Gazete yok, kupon yok, beklemek yok.
Üstelik her an cebinde. ![]() Sayın dişlivida emekleriniz için çok teşekkürler önemli bir kaynak kazandırdınız forumumuza. Peki taramaları pdf olarak yapıp boyutunu mu küçülttünüz? Kaliteleri çok iyi üstelik düşük boyutlu olmuş. Konu Baltimora tarafından (13.Ocak.2021 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 11.Nisan.2010
•Rep Puanı : 50930
•Rep Seviyesi :
![]()
yazıcıda taradım. resimleri pdf ye çevirdim abbyy finereaderla boyutunu küçültüm vasfını yani kalitesini ise korudu daha önce reduce diye bir program kullanıyordum hem fazla boyutunu düşürmüyordu hemde kalitesi iyi değildi yalnız abbyy finereader biraz yavaş işlem yapıyor belki benim bilgisayar eski olduğundan olabilir.
Konu dişlivida tarafından (13.Ocak.2021 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Haziran.2011
•Rep Puanı : 80312
•Rep Seviyesi :
![]()
Tekrar teşekkürler, Üstadım.