Hürriyet Çocuk Magazin Derlemesi - Kaptan Apaş-1

fantoma98

Onursal Üye
20 Eyl 2009
1,507
20,773


BİRAZ DEĞİŞİKLİK OLSUN SAYIN MELİH41 ABİMİZİN DEĞERLİ PAYLAŞIMLARINDAN DERLENMİŞTİR İYİ OKUMALAR...

NOT: BU MEDİAFİRE BİR TÜRLÜ YÜKLEME YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN DOSTLAR SEVGİLİ DİRENC11 HAVALE EDİYORUM TEŞEKKÜRLER ALTERNETİF LİNKLER İÇİN....

LİNK:

A. LİNK:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,089
36,765
İstanbul
... NOT: BU MEDİAFİRE BİR TÜRLÜ YÜKLEME YAPAMADIM KUSURA BAKMAYIN DOSTLAR SEVGİLİ DİRENC11 HAVALE EDİYORUM TEŞEKKÜRLER ALTERNETİF LİNKLER İÇİN....

:) Bizim toplumumuza özgü bir şey olsa gerek bu: Örnek teşkil etsin, görenler de aynı şeyi yapsın diye alternatif link yaratırsın ama bir de bakarsın ki bu senin görevlerinden birisi hâline gelmiş. Latife bir yana elbette bu işleri hiç çekinmeden, keyifle yaparım. Ama daha keyifli olan ne biliyor musunuz? Aynı şeyi sadece birkaç kişinin değil de binlerce üyemizden ne bileyim en azından onlarcasının yapması. Boşa konuştuğumun farkındayım da işte arada bir böyle konuşurum ben, bakmayın siz bana. :)

Alternatif Mediafire linkini ana mesaja ekledim.

Derlemenin malzemelerini temin eden hârika taramaların sahibi Melih41 üstadıma ve bu güzel düzenlemesi için sevgili fantoma98'e teşekkür ediyorum. Verdiğin kesintisiz katkılar nedeniyle çok mutluyum.
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,235
Kamlançu
Bu son derlemelerin bazılarını indirme ve teşekkür etme fırsatım olmadı, buradan topluca teşekkür edeyim. Elleriniz dert görmesin sayın Fantoma98. Alternatif link için yöneticimiz Direnc11'e de teşekkür ederim.
 
Üst