Bir "Hulk ve en güçlü süper kahraman kim?" tartışması

ostrakismos

Süper Üye
13 Ocak 2019
160
423
izmir
Hikayemiz 10 Haziran 2012’de bir yaz akşamı, ercan_yılın isimli bir donanımhaber üyesinin ‘en güçlü süperkahraman hangisi’ başlığının altına fikrini yazmasıyla başlıyor:

ercan_yılın: Keşke bu soruyu sormadan önce vikipedine baksaydın çünkü vikipedinde hulk olduğu yazıyor.

ayrıca bütün süper kahramanlarıda yenmiş.

-
Birazdan neler olacağından habersiz, 'luganoguz' nickindeki bir arkadaşın, ercan’a karşılık verme gafletinde bulunmasıyla da tartışma başlıyor:
-

luganoguz: Galactus ve Hulk diyenler açıkça Marvel evrenini bilmiyor demektir. Apocalpyse marvel evreninin en güçlüsüdür ve sınırsız büyüyebilme özelliği vardır.

ercan_yılın: Bunu marvel şirketinin sahibide söyledi en güçlü süper kahraman marvel evrenini ve dc evrenini tek başına yenebilen süper kahraman Hulktur, gücü sonsuzdur, yani bir yumruğuyla bir insanı ortadan ikiye bölebilir Thor'un çekicini kaldırmıştır Wolverine'nin adamantium çeliğinden yapılmış pençelerini kırmıştır, kaptan Amerika'nın adamantium çeliğinden yapılmış kalkanını tek yumruğuyla parçalamıştır. Biyolojik fiziksel özelliğinden dolayı vücudu parçalandığında vücudu tekrar birleşir ve Hulk yeniden oluşabilir bu yüzden Dr. Manhattan Hulk'u atomlarına ayırdığında Hulk tekrar birleşerek oluşmuş ve yeniden canlanarak Dr. manhattan'ı dövmüştür. Hulk zarar gördüğü şeye karşı bağışıklık kazanıyordur yani bir bomba hulka zarar verdiğinde Hulk bombaya karşı bağışıklık kazanarak ikinci bombadan hiç zarar görmez. Bu yüzden Hulk'a süper kahramanların uyguladıkları süper güçler isabet ettiğinde Hulk zarar gördüğünde o süper gücün ikincisinden hiç zarar görmez çünkü bağışıklık kazanır. Yani Hulk'u Allah'tan başka hiç kimse yenemez bunu Marvel şirketinin sahibi Hıristiyan olduğu için Allah yerine "Tanrı'dan başka hiç kimse yenemez" dedi yani Hulk'u yenebilecek tek kişi Allah'tır. Hulk ezer, Hulk parçalar, Hulk yok eder!

-
Bu noktadan sonra hikayeye birçok farklı karakter müdahil olarak, ana karakterimizi doğru yoldan saptırmaya çalışıyor.
-

Chapter president: Ulan uydurmak bedava, Stan Lee'nin öyle bişey dediği nerde görülmüş ayrıca Hulk, Dr.manhattan'ı yenemez kusura bakma ;))

ercan_yılın: Ben uydurmuyorum bunu bütün dünya biliyor Stan Lee en güçlü süper kahramanın Hulk olduğunu bütün dünyanın önünde canlı yayında basına açıklamıştı, sen bilmiyorsan kusura bakma cahillik bedava ve Hulk zarar gördüğü şeye karşı bağışıklık kazanıyor yani Hulk'un olduğu bölgeye atom bombası attığında Hulk zarar gördüğünde atom bombasına karşı bağışıklık kazanır ve ikinci atom bombasında hiç zarar görmez yani Dr. Manhattan'ın uyguladığı güçlere karşıda bağışıklık kazanarak Dr. manhattanı yenebilir. Yener. Öldürür.
Hulk ezer, Hulk parçalar, Hulk yok eder!

chapter president: ok

ercan_yılın: güle güle yine bekleriz.

chapter president: bu arada kendini kandırmaya devam et jla vs. avengers da superman hulk'ı fena yendi.


ercan_yılın: hiçbir çizgi romanda supermanin hulku yendiği görülmemiştir.youtubeda hulkun supermani yendiği video var.


görünen köy kılavuz istemez.bunu bütün dünya kabullendi sende kabul et en güçlü süper kahraman hulktur.süpermani ve bütün süper kahramanları yener.hulku allahtan başka hiç kimse yenemez.

-
burada hulk'un varlığıyla allah'ın varlığına da bir delil getirmede.
ve tabii arada mantıklı konuşan, sosyal mesaj veren yazarlar da yok değil:
-

kacmasikortil: ciddi ciddi tartisiyor musunuz diye geldim, gidiyorum

eoklay: en güçlü süper kahraman ayda 600 tl ile geçinen emekli vatandaştır...

!antidote!: marvel evreninde bildiğim kadarıyla süperkahraman olarak en güçlü hulk ancak hulkda bildiğim kadarıyla yenilmez değil, biri yazmıştı misalen ghost rider hulkı sakinleştirebiliyordu. bunun yanında sanırım kötü olarak galactus, thanos ,apolaypse, gibi karakterlirin hulkı teketekde muhtemelen yeneceğini tahmin ediyorum. marvel dışında düşünürsek ise superman'in gücü farklı serilerde farklı gösteriliyor örneğin superman returnsda bildiğin ada kaldırdı adam muhtemelen hulkı devirir. ayrıca darkseidde muhtemelen süpodan daha güçülü ve hulkı devirir. dr. manhattanın ise sanırım hulkı parçalara ayırır. bunlarına arasında ise en güçlü kim bilmiyorum. benim en sevdiğim süperkahraman ise superman. ayrıca songokuyuda çok severim.

ercan_yılın: hulkun youtubeda supermani yendiği video var.ayrıca hulk galactusu yenmişti ghost riderı ve diğer saydıklarınıda teke tekte yenmişti.dr. manhattan ise enerji kapasitesinden dolayı atomlarına ayıramamış ve hulk dr. manhattanı dövmüştü.
hulk ezer hulk parçalar hulk yok eder!
ayrıca the avengerste herif thoru tek yumrukla uçurmuş ve lokiyi yerden yere vurmuştu.galactus bile kos koca iskandiniav tanrılarına bunu yapamazdı.

alperen öztürk.: hulkun supermani yendiği video tamamen adamın biri hazırlanmış ben de video hazırlayıp koyayım superman yenmiş olsun.
ortak güçleri
ortak özelliklerini karşılaştırırsak;
strength: hulk sinirlendikçe güçlense de superman'in fiziksel gücü karşısında çok zayıf kalıyor. infinite crisis sırasında superman'in yumruğunun şok dalgaları bir gezegeni* paramparça etmişti.
durability: gene hulk sinirlendikçe ölümsüzlüğün eşiğinde koşmakta. karşı tarafta ise superman, etrafta kryptonite olmadığı sürece hiç bir güç onu yıkamaz. (doomsday hariç, eşit fiziksel güçteler)
healing factor: hulk aldığı yaraları çok çabuk iyileştirebiliyor. superman'in sadece güneşe bakması yeterli.
ekşiden alıntı.

ercan_yılın: ekşi sözlüğe herkes yazabiliyor hulkun gücü sonsuz süpermanin gücü sonsuz değil hulk süpermani yener.

alperen öztürk.: kryptonite'dan olmayan kimse supermani yenemez. senin mantığında videoda herkes tarafından yapılabilir

ercan_yılın: hayır hulk süpermani yenebilir bunun kriptonla ilgisi yok hulkun gücü sonsuz hulk istese yumruğuyla kripton gezegenini yok edebilir süpermanin dayanıklılığı hulkun gücüne dayanamaz.

alperen öztürk.: gücünü güneşten alan birinin dayanıklılığı yeşil bi mahluk tarafından yok edilemez supermanin hızı ışık hızına yakın bir hızdır hulk supermane vurana kadar adana kebap yiyip gelip yüzüne geğirir.

ercan_yılın: hulkun gücünü bir yerden almasına gerek yok çünkü zaten gücüde dayanıklılığıda sonsuz yumruğuyla güneşi yok edebilir ve hulkta çok hızlı bir kahramandır saatte 1500 km hızla koşabilir ve superman hulku yenmek istiyorsa hızını kullanmamalı çünkü hızıyla hiçbirşey yapamaz hulku kaldıramaz.

alperen öztürk.: hulk güneşi yok edemez supermanin bir tek zayıf noktası var o gezegene de hulk gidemez ayrıca çizgi romanda ıronman hulku mekiğe koyup uzaya yolluyor gayette superman atlas kıtasını söküp uzaya yolluyor ufak yeşil adamı hayli hayli yollar.

ercan_yılın: hulkun ağırlığı sonsuz superman hulku kaldıramaz ve hulkun gücü sonsuz olduğundan dolayı güneşi yumruğuyla yok eder hatta bırak güneşi bilinen en büyük yıldız vy canis majorisi bile yumruğuyla yok edebilir.

alperen öztürk.: o zaman tony stark baya zekiymişki mekiğe sonsuz ağırlıktaki bir şeyi koyup götürebiliyor.

ercan_yılın: o ayrı.hulk binaların üstünde durabiliyor yerdede duruyor bazı cisimler ağırlığı kaldırdığında kilosuna göre kaldırmaz hacmine göre kaldırır.

alperen öztürk.: uzay mekiği ağırlığına göre kaldırır hulku gayette kaldırıp yerden yere vuranlar var.

ercan_yılın: hulku hiç kimse kaldırıp yerden yere vurmamıştır hulk kimseden dayak yememiş ve hiç kimseye yenilmemiştir iron mani thoru ant mani captain americayı tek başına yenebilen bir kahramandır.ağırlığı sonsuz dediysem o anlamda değil sinirlendikçe ağırlığı fazlalaşıyor o anlamda söyledim.

alperen öztürk.: yenmiştir demedim yere yıkanlar var ayrıca superman sadece doomsdaye yenildi onuda sonra geri dönüp yendi.

ercan_yılın: dr. manhattan istese supermani atomlarına ayırır

joke: oha, millet süperkahramanlar için kavga ediyor. :-o

devil0770: hulk'un kayıp oğlumusun birader?

1ndestructible: ercan sen fazla atıyorsun dostum dr. manhattını öldürür demişsin :p
hulk ı öldürmenin dr. manhattan açısından ne kadar kolay olduğunu söyleyeyim
manhattan fiziksel güçten etkilenmez hulk ne kadar vursa vursun içinden geçer . istediği her şeyi atomlarına kadar parçalayabilir tek bir bakışıyla :d
yine bir şey bulupta yok edilemez diyorsan gider camdan atlarım şimdi hadi olmadımı ?
dr.manhattan sırf kafasını dinlemek için marsa ışınlanıp orda kalmış birisi dostum hulkı alır andromeda galaksisinin sonuna ışınlar orda bırakır , artık orda sıkıntıdan mı ölür ? - 178 veya - 258 derece olması lazımdı heralde uzayın yani soğuktan mı ? veya yoksaa nefes alamadığından mı ölüür dersin bilemem .

ercan_yılın: Muhahaha. bak bende sana hulk açısından dr. manhattanı öldürmenin ne kadar kolay olduğunu anlatayım.
hulk ölümsüzdür vücuduna hiçbir cisim işlemez bruce banner insanlara bilmeden zarar verdiğinden dolayı depresyondaykene tabancayla kafasına sıkmış ama ölmemiş yeniden canlanıp hulka dönüşmüştür.
hulkun vücudu sürekli kendi kendini yenilemektedir yani dr. manhattan atomlarına ayırmak istediği zaman hulkun yok olan vücut kısmına tekrar yenisi gelir hulkun vücudunda hiçbir iz görülmemiştir çünkü wolverine gibi vücudu yaraları onarıp iyileştirmektedir ve dr. manhattan bütün gücüyle hulku yok etttiğinde hulkun atomları tekrar birleşip hulk yeniden canlanır çünkü moleküllerinde bilim adamlarının bile sırrını çözemediği gama radyasyonu vardır.
hulk zarar gördüğü şeye karşı bağışıklık kazanır yani atom bombasından zarar gördüğü zaman atom bombasına bağışıklık kazanarak ikinci atom bombasından etkilenmez yani dr. manhattanın meşhur atomlarına ayırma gücüne karşı bağışıklık kazanarak dr. manhattanın ikinci atomlarına ayırma gücünden etkilenmez atomlarına ayrılmaz.
hulkun gücü sonsuzdur sinirlendikçe artmaktadır yani dr. manhattan ne kadar fiziksel güçten etkilenmezse etkilenmesin hulkun gücü evreni yok edecek kadar fazlalaşınca hulk yumruğuyla dr. manhattanın fiziksel güçten etkilenmeyen kalkanını kırar ve dr. manhattanı yumruğuyla öldürür.
ayrıca en güçlü süper kahraman hulk olduğundan dolayı marvel şirketinde çalışan biri bir süper kahramanı hulka yendirince stan lee o kişiye para cezası verip şirketten kovuyormuş bunuda yeni öğrendim
hulk ezer hulk parçalar hulk yok eder!

!antidote!: ercan reyiz hulk güçlü eyvallahda adamı yenilmez yaptın. hulk böyle olsa çizgi roman serisi dahi ilerleyemezdi hulkın çok sefer zor duruma düştüğü görülmüştür. gerçi trollük yaptığını düşünüyorum ama ciddiysen bi daha düşün derim. hulkda hızlandırılmış şifa olayı olsada çok güçlü saldırılarda illaki ölecektir. ayrıca marvel evreninde çizgi roman okurlarının gerçekten çizgiroman hastaları marvelın en güçlü karakterleri olarak one above all ve beyonderı kabul ederler. tabi sen yinede hulk diyebilirsin ancak hulkın yenilme ihtimalinide göz önüne al derim marvela bağlı bir çizgiroman çizerinin tek hareketiyle hulk dahil tüm süper kahramanlar öbür tarafı boylayabilir.

ercan_yılın: stan lee izin vermezse boylayamazayrıca toaa marvel evreninin süper kahramanı değil tanrıdır yani allahtır.e haşa allahlada hulk kıyas bile edilemeyeceklerine göre toaa hulkı tabikide yener.ama toaa dediğim gibi süper kahraman değil allahtır.ayrıca hulk zor durumda kaldığı zaman bile durumun üstesinden gelebilir ve hulk ölümsüzdür ölmez kaç kere söyleyecem adam yok olduğu zaman molekülleriyle tekrar birleşip canlanıyor var mı daha ötesi hulkı canlı cansız allah hariç hiçbir güç öldüremez yıkamaz yenemez istersen hulkı git jüpiterin kırmızı leke adlı fırtınasının ortasına koy adam hiç etkilenmeden oracıkta uzanıp bacak bacak üstüne atar.bakın hulk hayranıyım diye söylemiyorum kaldı ki hulku canımdan çok severim en sevdiğim süper kahramandır ve bilgisayarımda 2 tane oyunu var hulk hiçbir zaman hiçbir süper kahramana yenilmez yenilmemiştir şimdiye kadar hep yenmiştir asla yenilen taraf olmamıştır berabere kalmamıştır hep yenmiştir bağımsızdır bir kere hikayeden belli nasıl bir güce sahip olduğu.herkesin ezdiği aşağıladığı dayak attığı güçsüz tıfıl bir insan bruce banner raboratuarda yaptığı bir kazmalık sonucunda evrenin en güçlü canlısı oluyor zaten herifin hayatı fatmagülün öyle bir geçer zaman kideki osmanın hayatları yanında roman olur.adamın babası annesini öldürüyor bütün akrabaları tarafından dövülüp üstüne geri çevrilip yurtta kalıyor ve kız arkadaşı tarafındanda boynuzlanıyor kim bu kadar olaya dayanabilir allahta sabrının ödülü olarak al koçum bunlara karşılık seni yeşil dev yapıyorum bir daha dayak yemeyecen dayak atacan önüne geleni ez geç seni yenilmez yapıyom diyor ve adamda hulk oluyor forumda bütün üyelere karşı hulku savunmaktan bıktım kabul edin kardeşim adamın bağırması yeter hulk gibi karizmatik güçlü şiddetli bir şekilde bağıran başka süper kahraman var mı yok hulku allahtan başka sizin anlayacağınız dille toaa dan başka hiç kimse yenemez.
ayrıca küçüklüğümden beri süper kahramanlarla haşır neşirim hiç çizgi romanlarını okumadım ama hepsinin filmleriyle çizgi filmlerini izledim 7 yaşımdaykene yatağa uzanıp jetix ten spider manin çizgi filmlerini izlemem arkadaşlarımla süper kahramancılık oynamam hayla dün gibi aklımdadır ah ne günlerdi o günler

caped crusader: gerizekalı herif bana hulk'un atomlarından tekrar birleşebileceğini kanıtla kaba etinden atıp gelme buraya dr.manhattan'ın karşısında 2 saniye dayanabilir onun kabul ediyorum.

ercan_yılın: cevap soruda gizli hulkun tekrar atomlarından birleşip canlanmasının sebebi atomlarının içindeki moleküllerde gama radyasyonu olmasıdır bir dahada bana gerizekalı deme yoksa şikayet eder uzaklaştırırım ben teğmenim sen çavuşsun kendinden üst rütbelilerle böyle konuşamazsın akıllı ol.

ped3r: ercaaan komiksin lan sen :d iyi güldüm bak , atomları parçalanıcak ? geri gelicek yani iğleşip birleşicek , ondan sonra birde bağışıklık kazanıcak ? vay anasını hangi tür hulk bu ? andromedaya ışınlar demiştim cevap yok nefes alamaz ölür . ! olay budur hulk' u dümdüz edebilecek sana 100 tane eleman sayabilirim .
ghost rider'ın kefalet bakışı var ? hulk yaşıyor ve geçmişinde ölmediğinden sonra canlanmadığından dolayı da mantık olarak bir ruhu olmalıdır , ghost rider 2 de canı isteyince bu bakışı yapıyor ama 1 deki gibi değil yani demek istediğim bir günah işlemen gerekmiyor kefalet bakışı için artık . ama spawn var alex mercer var bunların yanıcak bir ruhu yok black heart'ın dediği gibi gr 1 '' seni aptal .. benim yanıcak bir ruhum yok ki '' trol ! spawn (1999) izleyin . !
one above all , power of beyonder var doğru ama dc ' de one above all ' a karşı kafa tutabilecek 2 kişi var lucifer & micheal ..
ayrıca youtube ' ta görmüştüm beyonder' i , doom beyonder'in güçlerini içine alıyordu daha doğrusu komple beyonder'i . video farklı bir dildeydi sanırım ispanyolca mıydı ? hatırlamıyorum , neyse , beyonder yenilebilir diye düşünüyorum ama . spawn ? hiç bir zayıf noktası yok :p

ercan_yılın: oğlum bak beni delirtme bende hulkun özellikleri hikayesi ve başından geçen olayları anlatan bir kitap var 100 sayfalık orada okudum bütün bunları ghost rider hulkun ruhunu falan alamaz ghost rider bakışını atana kadar hulk onu alır lokiye yaptığı gibi yerden yere vurur sonrada üstüne oturup tv izler zaten ghost rider sadece hulkun ruhunu alamıyor ve hulkun şimdiye kadar kimseye yenildiği görülmedi bir tarafından fala bakma kaç kere söyleyecem the one above all süper kahraman değil tanrıdır yani allahtır.hulk gibi gücü sonsuz olan hiçir süper kahraman yok galactusmuş oymuş buymuş bana bunlarla gelmeyin hulk hepsini yener sadece abomanationun gücü hulka yakındır onuda hulk 2. filmde zincirle boğarak öldürdü.
hulk ezer hulk parçalar hulk yok eder!

1ndestructible: sen o değilde veletciğim , şu hulk ı uzaya ışınlayınca ne yapar onu söyle yoksa sen kafaya koymuşsun hulk yenilmezde yenilmez . beyhude hayaller .. ghost rider bırak hulk'u galactus'u öldürüyor sen neyin davasını yapıyorsun leylaa aaa bu arada canımın içi hulk 2 de zincirle boğarak öldürmedi lalem benim dikatli bakarsan görürsün çok rahat :) öldürmedi bıraktı

spawn akar

f.supertramp: bu ercan mı ne karın ağrısıysa trollün kralı,bir konuda da dr.manhattan hulk tartışması yapmıştım bununla anlamıyor arkadaş.dr.manhattan fiziksel güçten etkilenmez diyorsun kalkanını kırar diyor hem hulkın bağışıklık kazanma gibi bir özelliği yok o özellik doomsday e aittir.bu arada doomsdayde hulkı zorlanmadan yenecek güçtedir.spawn,phoenix,alex mercer,dr.strange,dr.manhattan,galactus,ghost rider,silver surfer,spectre,dr.fate gibi cosmic güçlere sahip arkadaşlar hulkı toza dönüştürebilir.daha saymadığım onlarca isim var ayarı yedikçe akıllanmıyor genç.

ercan_yılın: hulk kozmik güçlerin en güçlüsüyle baş edebilir anlamıyorum hulk ananızı babanızı falan mı öldürdü ona karşı niye bu kadar öfkelisiniz 50 karakterin 50 sinide hulk tek eliyle yener.spawn şeytana kafa tutuyor hulk zaten şeytanı yeniyor phoenix atomlarına ayırıyor hulk kendi kendini yeniliyor alex mercer virüse yakalandı hulk gama radyasyonuyla oluştu dr. strangeyi hulk yener dr. manhattan hulk kendi kendini yenilediğinden dolayı hulka zarar veremez galactus zaten hulkun yani bruce bannerın oğlu ve hulk galactusu yendi bu yüzden ikisini karşılaştırmak söz konusu bile değil hulk ghost riderı yendi hulk silver surferi yendi hulk spectreyi yener hulk dr. fateyi yener hulk toza dönüşmez güzel kardeşim adam kendi kendini yeniliyor ölümsüz bu kadar ayrıca saçmalamadan trollük yapmadan insanca sakin sakin hulkun bütün saydıklarını yeneceğini söyledim yener kardeşim yener hulk herkesi yener illa seni ikna etmek için amerikadan stan lee yi mi getirteyim hulk herkesi yener en güçlü hulk ondan güçlüsü yok.

dementor5454: biyolojik olarak imkansız fiziksel olarak imkansız ama çizgi romanlarda mümkün

ercan_yılın: gerçek hayattada gama radyasyonu var

1ndestructible: güzel kardeşim hulk , fiziksel güçten etkilenmeyen yani kısmen 4. boyutta yaşıyan varlıkları öldüremez . hulk'un iyileştirme yeteneği doku bazındadır yani ölümcül bir darbe alırsa , hayati fonksiyonlarını gerçekleştiremeyecek kadar , işte o zaman ölür . dr. manhattan tanrı'dır resmen tanrıdır , hulk ' ı atomlarına ayırır bir daha iyileşemez . uzaya ışınlar nefes alamaz ölür . one above all , the living tribunal , the spectra , eternity , abstract entities , ımperiext , thanos , darkseid , hulk bunların hiç birisini yok edemez . çok çok rahat öldürürler . hulk'ı bende severim canım ama wolverine bile onu alır , wolverine çeviktir adamantium pençesiyle hulk'un boynunu kestimi biter işi . bu saydıklarımın yarısı universe yok ediyor , yaratıyor hulk onlar için nothing yani

ercan_yılın: hay senin ben töbe yarabbim töbe hulk fiziksel güçten etkilenmeyenleri sonsuz fiziksel gücüyle yener hulk vs wolverinede hulk wolverineyi yeniyor hulkun iyileşmesi doku bazındadır ve hulkun vücudunda sonsuz denilecek kadar fazla iyileştirme dokusu vardır bu yüzden hangi türden olursa olsun hiçbir saldırıdan güçten yara bile almaz hulkun vücuduna hiçbirşey işlemez wolverine pençelerini hulka geçirmeye çalışınca pençeleri her defasında geri seker ayrıca hulk wolverinenin pençelerini kırdı ve hulku dr. manhattan atomlarına ayıramaz çünkü hulkun iyileştirme dokusu atomlarına ayrılmasına izin vermez ayrıca hulk oksijen olmayan yerde oksijenini kendi üretiyor ve hulk saydıklarının içinde marvel dünyasının allahı olduğu için the one above all hariç hepsini yener adam hem ölümsüz hemde gücü sonsuz kalkmış birde vücuduna laf atıyorsunuz hulkun dayanıklılığıda sonsuz ayrıca hulk bütün boyuttakileri yeniyor hatta bir çizgi filmde bruce banner gece yatağında uyurkene 3 harfliler onu rahatsız ediyor hatta dövüyor oda sinirlenip hulka dönüşüyor ve 3 harflileri dövüyor adam her boyuttakileri pataklıyor daha ne olsun hulk the one above all hariç bütün saydıklarını yener ve anladığım kadarıyla sen hulk 1 i izlememişsin çünkü orda hulk eski evine bakarkene adamın üstüne atom bombası atıyorlar yara bile almıyor kaç kere söyleyecem hulku allahtan başka hiç kimse yenemez.

darthbashack: adam hala hulk diyor ya

ercan_yılın: tabi hulk derim yazdıklarımı okusan sende hulk dersin okumuyon ki başlangıcına bakıyom geçiyon.

dementor5454: hulkun mantık hatalarına girmek istemiyorum en basiti değişim geçirirken kütlesi artıyor (lütfen gama enerjisini kütleye çeviriyor demeyin) ve ayrıca atomlarına ayrılıp tekrar oluşma olayını hala anlamadım özellikle hulk için

ercan_yılın: yav gerçek hayattaki gama enerjiside filmdeki gibi gerçek hayattada herhangi bir kişi bruce banner gibi gama radyasyonuna mağrus kalırsa hulka dönüşebilir.örneğin ben büyüyünce gama radyasyonuna mağrus kalıp hulk olmayı düşünüyorum şimdiden şans dileyin.

-

tartışmanın zirve noktası burasıdır. birkaç sayfa daha devam eder ve yağmurlu bir temmuz günü, ercan’ın son mesajını yazmasıyla nihayete erer. tartışmayı kimin kazandığı ve ercan’ın şu an nerelerde olduğu bir merak konusu olarak kalır.

kimilerine göre ercan büyüyüp, bu saçmalıkları aşmıştır;

kimilerine göreyse ercan’ın maruz kaldığı gama radyasyonları yüzünden elleri klavyenin tuşlarına basamayacak kadar büyüdüğü için tartışmayı devam ettiremediği düşünülmektedir.

kesin olarak bilinen tek bir şey vardır ki; bu tartışma başından beri beyhudedir, zira herkesin bildiği gibi en güçlü süper kahraman rorschach’tır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
785
5,398
Marvel-DC ortak yayininda 7'ser kahraman birbiri ile dövusuyordu ve Superman Hulk'i yeniyordu.

Atomlarindan birlesmeye gelince Doomsday'de Superman'i öldürmüstü ve o da yeniden kendini iyilestirip ölümden dönmüstü yani sonucta ikisi de ölümsüz. Burada yenmeyi 2-3 sekilde saglayabilirler. Zamanda geriye gidip birbirinin dogmamasini saglamak ki Superman bebenkte olsa Superman yani yeniden iyilesip ölümden dönebilir. Hulk'da Avengers'ta ki taslarla Superman'i gerceklikten silebilir.

Eyyorlamam bu kadar.
 

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,490
issizlik-patlamasi-15041913_m2.jpg
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
En güçlü kahraman Zagor'un tedrisatından geçmiş, büyük büyücü Dörtgözden feyz almış,göbek radyasyonu neticesinde mutasyona uğramış ulu Çiko dur.
Hulk ta Halik bilir emme zeka sorunu var.
Bizim Volkan dahi garide gari diyerek Hulk un mübarek çanağına tepüğü yapuşturuverir.
Hulk denilen zatı şerif Türkün gücünü görmemiş gari.
Mutasyon,adamamtiyum sökmez bize gama radyasyonu vız gelür tırıs tırıs gidiverür gari.
Zagor un adamantiyumla güçlendirilmiş mübarek baltasını Hulk'un kulağının dibine bir indirsin Yeşil dev mor patlucana dönüverir.
Tartışın gari..:D:D
 
Son düzenleme:
Üst