![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık Cilt 01 - Yeşil Dev'in Dönüşü Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık Cilt 02 - Kaynama Noktası Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık Cilt 03 - Güç Transferi Konu The_DarknesS tarafından (28.Mart.2015 Saat 02:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Tanıtım resimleri eklendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 07.Ekim.2009
•Rep Puanı : 146279
•Rep Seviyesi :
![]()
Dostum harikasın. Bu yaptığın gerçekten paha biçilmez bir güzellik. Sağolasın. Ellerin dert görmesin.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
![]()
Arkabahçe'nin ayrı bir alt başlık olması harika olmuş. Böylelikle takibi kolay olacak. Colinmccay çok çalışıyor ve çok iyi takip ediyorsun. Teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 01.Şubat.2010
•Rep Puanı : 25010
•Rep Seviyesi :
![]()
Arka Bahçe,Türkiye'nin en iyi çizgi roman yayınlarından
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]()
Listeye eklemeler yapılmıştır.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 04.Mart.2010
•Rep Puanı : 37153
•Rep Seviyesi :
![]()
Harika bir çalışma olmuş eline sağlık Türkiye'nin en iyi çizgiroman yayınına da bu konu yakışır
![]() 01.07.2010 Bugün bir baktımda bende bir X-Men Sıfır Tolerans vardı dur bakayım dedim devamını merak etmiştim.Birde baktım bende ki sayısı bile yok ne yalan söyleyim çok sevindim.Valla şu ana kadar elimde ki az olan arşiv sayesinde tarama yapmayı düşünmemiştim fakat ALLAH kısmet ederse en yakın zamanda içinde X-Men Sıfır Tolerans'ın İlk üç bölümü bulununan 1.cildini sizlerle paylaşmak istiyorum artık bir ara Bursaya ya da kırtasiyenin birine gittiğimde bu iş için araştırma yapıcam ve de İNŞALLAH en yakın zamanda bu değerli eseri sizlerle paylaşırım. Görüşmek üzere ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 6399
•Rep Seviyesi :
![]()
Elimde Witchblade Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 6 var ama dağıtmadan, zarar vermeden nasıl tarama yapacağımı bilmiyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2010
•Rep Puanı : 2769
•Rep Seviyesi :
![]()
Colinmccay teşekkürler arkadaşım gerçekten büyük kolaylık oldu.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
![]()
Listeye bir ince ayar ister artık 3 tane kırmızı gitmiş:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnşallah diğerleri de mavi olur. Wolverine ve X-Men çok güzel seriler.
![]() |
![]() |
#10 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2010
•Rep Puanı : 2191
•Rep Seviyesi :
![]()
Paylaşımda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Arka Bahçe Yayıncılık Sıralı Listeler | Colinmccay | Arka Bahçe Yayıncılık | 29 | 29.Nisan.2023 23:45 |
Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 05 | nireng | Hulk Arka Bahçe Yayıncılık | 5 | 04.Şubat.2016 22:18 |
Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık - Felaket | nireng | nireng Tarama | 8 | 15.Ekim.2010 17:02 |
Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 07 | nireng | Hulk Arka Bahçe Yayıncılık | 2 | 13.Ekim.2010 22:13 |
Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 06 | nireng | Hulk Arka Bahçe Yayıncılık | 2 | 13.Ekim.2010 20:04 |