Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 01

Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 01

Hulk Arka Bahçe Yayıncılık

Like Tree22Likes
  • 22 Post By nireng

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 13.Ekim.2010, 12:28   #1
Çeviri Balonlama

nireng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 110282
•Rep Seviyesi :
nireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond reputenireng has a reputation beyond repute
Tum19 Yeşil Dev Hulk Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 01
Hulk - Sayı 01 - Arka Bahçe Yayınları

Arkabahçe tarafından Ağustos 2003'te çıkartıldı. İçinde "the Incredible Hulk Vol.2"nin 30. ve 31. sayılarını mecvut. Arka Bahçe toplam 8 dergi ve 1 Cilt (Felaket) çıkardı.

Serinin konusuna gelince;
"Bir çocuğun ölümüne neden olmakla suçlanan Bruce Banner'ın, peşindeki insanlardan ve içindeki canavardan kaçışı."

Orjinal kapaklar;

Arka Bahçe (21.8 mb)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Orjinal Format
Incredible Hulk v2 #30
Incredible Hulk v2 #31

İyi Seyirler

Kısa Yollar;

Konu direnc11 tarafından (09.Ekim.2014 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Alternatif link eklendi
nireng isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2010, 13:10   #2
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1355861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
İç karartıcı bir işgünü
telefonlar çalmıyor
dışarıda sümsük bir hava
güvercinler bile balkonda
tüylerini kabartmış, somurtuk bir halde
bir suskunluk bir sıkıntı var gibi
Sonra günün güzel haberi geliyor
sevgili nireng canlanın biraz ben geldim diyor
Hoşgeldin, mesajın sonundaki kısayola göre
tam 9 adet Hulk
Hani Şener Şen, Kemal Sunal'a der ya
"Seni sevdim sütoğlan"
Ben de seni sevdim nireng
İyi adamsın, hele paylaşmayı
Alıntı: nireng´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birkaç ay önce olsa hiçbir güç bunu yaptıramazdı. Sonra düşündüm, kendime saklayıp ne olacak... Merak etme zevkle ayırıyorum ciltlerden...
Sırada neler var neler...
Paylaşmak güzeldir.

bu kadar güzel anlattıktan sonra
9 Kitap için şimdiden teşekkür eder,
Saygılarımı sunarım.
Hoşçakal.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2010, 18:38   #3
Aktif Üye

kronos_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5231
•Rep Seviyesi :
kronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond reputekronos_55 has a reputation beyond repute
bende de çok ç.r var ama paylaşamıyorum keşke paylaşsam
kronos_55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2010, 19:54   #4
Çeviri Balonlama
Yönetici

The_DarknesS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
The_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond repute
Sevgili nireng
Paylaşımlarınla en fazla sevindirdiğin kişilerin başında gelirim herhalde.
Marvel Comics çizgi romanlarını çok severim.
Çok teşekkür ederim eline sağlık.

The_DarknesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2010, 20:22   #5
Aktif Üye

mizahicizgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 58017
•Rep Seviyesi :
mizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond reputemizahicizgi has a reputation beyond repute
Bunca Hulk'a küçücük bir teşekkür kafi gelirmi bilemiyorum, bende bir iki
kahraman ekliyorum ve bunun ne kadar zaman alıcı bir iş olduğu ortada.
Değerli nireng bu işi para ile bile yatıramaz insana kimse bende aynı kanıdayım
bizi burada birbirimize bağlayan çocuksu ve hiç bitmeyen karşılıksız
paylaşma aynı şeylerden keyif aldığımızı aldığımız kişilere yardımcı olabilmenin
verdiği haz. Tekrar ediyorum bu kadar güzel paylaşıma teşekkür az bizim
paylaştıklarımızı birazcık karşılık say, ellerine sağlık..
mizahicizgi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2010, 22:11   #6
Çeviri Balonlama
Yönetici

The_DarknesS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
The_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond repute
Alıntı: mizahicizgi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bunca hulk'a küçücük bir teşekkür kafi gelirmi bilemiyorum, bende bir iki
kahraman ekliyorum ve bunun ne kadar zaman alıcı bir iş olduğu ortada.
Değerli nireng bu işi para ile bile yatıramaz insana kimse bende aynı kanıdayım
bizi burada birbirimize bağlayan çocuksu ve hiç bitmeyen karşılıksız
paylaşma aynı şeylerden keyif aldığımızı aldığımız kişilere yardımcı olabilmenin
verdiği haz. Tekrar ediyorum bu kadar güzel paylaşıma teşekkür az bizim
paylaştıklarımızı birazcık karşılık say, ellerine sağlık..

Eyvallah arkadaşım,
Aynen katılıyorum.

The_DarknesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 13.Ekim.2010, 22:21   #7
Yeni Üye

çılgınçizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 159
•Rep Seviyesi :
çılgınçizer has a spectacular aura aboutçılgınçizer has a spectacular aura about
elinize sağlık.çok güzel bir paylaşım.
çılgınçizer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 03.Temmuz.2012, 16:28   #8
Kıdemli Üye

t800 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
t800 is on a distinguished road
Dostum emeğine sağlık
t800 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Nisan.2016, 07:51   #9
Yeni Üye

medemkas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
medemkas is on a distinguished road
Teşekkürler,emeğinize sağlık...
medemkas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
hulk

Seçenekler
Stil