![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2015
•Rep Puanı : 460370
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyi okumalar. Saygılarımla. Sevgili arkadaşlar; Şu ana kadar paylaştığım ve kısmet olursa devamını da paylaşacağım Renkli Zagor sayıları 68. sayıya kadar yüzlerce sayfa tek tek sayfa sayfa bantları kaydırılarak orijinal hale getirdim. Bu çok uzun bir zaman (yaklaşık 5 ay kadar) ve çok büyük bir sabır isteyen işlemlerdi. Söylemeye çalıştığım bu paylaşımlarım sadece benim pc den iki düğmeye basarak sizelere peyleştığım kadar kolay ve basit bir işlem değil. Elinde Lal klasik maceralar serisi olan arkadaşlar paylaştığım kitaplarla bire bir ölçüştüğünü görebilirler. Eğer bant kaydırma işlemi yapılmadan Yaşlı Kurt üstadımızın paylaşımlarını parçalayıp aylık seri kitap haline getirmek isteseydim bu işlem çok kolay fakat orijinalinden çok farklı bir seri olurdu. Neyse umarım beğenirsiniz.Saygılarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Haziran.2011
•Rep Puanı : 10090
•Rep Seviyesi :
![]()
Sen devam et üstad.
Biz kolay olmadığını da biliyoruz, ne kadar emek istediğini de tahmin ediyoruz. Eline sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 27.Mart.2018
•Rep Puanı : 275073
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize emeğinize sağlık. Çalışmalarınız itinalı ve hepsini tek tek indiriyorum.
Her emek saygıyı hak eder. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim üstadım. Emeğinize saygısızlık etmek istememiştim. Paylaşımlarınızı zevkle takip edeceğim. Saygılar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 11.Ekim.2017
•Rep Puanı : 10031
•Rep Seviyesi :
![]()
Büyük emek isteyen işler için sana şimdiden hepsine çok çok teşekkür ediyorum.
Ellerine, emeklerine ,gözlerine sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 28.Eylül.2015
•Rep Puanı : 75017
•Rep Seviyesi :
![]()
Üstadım elleriniz dert görmesin. İlgi ve heyecanla devamını bekliyoruz...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ekim.2009
•Rep Puanı : 11318
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın Huge, büyük emek vererek hazırladığınız bu kitaplar bizler için çok değerli. İnanın hergün "bugün hangisini paylaşacak "diye bekliyoruz. Tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla ve bizle kalın...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 17.Nisan.2011
•Rep Puanı : 55533
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın Huge üstadım,ne kadar zor bir işi, süper güzellikte bize sunduğunuzu çok iyi biliyor,ancak size yeterli teşekkür edememenin üzüntüsünü de duymuyor değiliz.Dijital arşivimize hele hele biz Zagor severlere çok büyük hediye gönderiyorsunuz.
Ellerinize sağlık.Sevgi ve selamlar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 12.Kasım.2010
•Rep Puanı : 1105823
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu kitapları kalın ciltlerden takip edip başını sonunu bulmak, kesmek, düzenlemek, bir de yüklemek. Hepsi de meşakkatli işler. Yapan bilir, uğraşan bilir. Bazıları konuşur, yaparsa Huge kardeşimiz yapar.
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 187092
•Rep Seviyesi :
![]()
Sunumdaki yazıyı okuyunca değerli Huge dostumuzun
bu seri için ne kadar özverili çalıştığını, bizler için kendi zamanından, ailesinden, hayatından vakit ayırdığını öğrendim. Bu işin kolay olmadığını biliyorum. O kadar uğraş, didin, zaman ayır, paylaşım yap... İndiren arkadaşlar bir beğen tuşuna bile basmasın... Yorum yapmak belki zor gelebilir ama en azından bir Like tuşuna basın, arkadaşlar. Yapan arkadaşa bir moral olur, çalışma isteği olur... Bu yapılan işlerden kimse bir gram kâr elde etmiyor. Cebine bir kuruş para girmiyor. Üstüne üstlük PC başında saatler harcanıyor. Kıymetini bilin... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 27.Mart.2018
•Rep Puanı : 275073
•Rep Seviyesi :
![]() Sunumdaki yazıyı okuyunca değerli Huge dostumuzun bu seri için ne kadar özverili çalıştığını, bizler için kendi zamanından, ailesinden, hayatından vakit ayırdığını öğrendim. Bu işin kolay olmadığını biliyorum. O kadar uğraş, didin, zaman ayır, paylaşım yap... İndiren arkadaşlar bir beğen tuşuna bile basmasın... Yorum yapmak belki zor gelebilir ama en azından bir Like tuşuna basın, arkadaşlar. Yapan arkadaşa bir moral olur, çalışma isteği olur... Bu yapılan işlerden kimse bir gram kâr elde etmiyor. Cebine bir kuruş para girmiyor. Üstüne üstlük PC başında saatler harcanıyor. Kıymetini bilin... Çok haklısınız gerek üstadımız Yaşlı Kurt gerek Nisan Yağmuru üstat gerek Huge üstat gerekse de ben temiz bir paylaşım yapabilmek için çok vakit harcıyoruz. Söylediklerinizin tamamına katılıyorum. Üstatlar adına beyanda bulundum ama vakit ayırdıkları için bu işe hepsi ayrı ayrı değerli iyi ki varlar. Sağ olun var olun dile getirdikleriniz için. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zagor 08 - Zagor'un İntikamı (Renkli) 2015 | yaşlıkurt | yaşlıkurt | 9 | 04.Haziran.2015 10:41 |
Zagor 05 - Zagor Zagor'a Karşı (Renkli) 2015 | yaşlıkurt | yaşlıkurt | 24 | 16.Mayıs.2015 17:41 |
Zagor - Tam Macera - 005 - SAHTE ZAGOR (Renkli) | gandor08 | Zagor | 1 | 01.Mart.2014 23:57 |