![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 26.Ocak.2010
•Rep Puanı : 25544
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Şempanze Kompleksi 1. Albüm - Paradoks Türkçe | CBR | 57 Sayfa | 68 MB Çeviri : Honeybadger Görsel Uygulama : Oguzoguz Üstad Honeybadger'in çevirisiyle... Keyifli okumalar dostlar... Alıntı: ...ÜZERİNDE HAKİMİYETİNİZİN OLMADIĞI BİR DENEYDE KOBAY OLMAK! 2035... 20. yüzyıldan gelen bir uzay modülü Hint Okyanusu'na düşer! İki kazazedenin kimlikleri ortaya çıktığında, yetkililer tarafından büyük bir tehlike olarak kabul edilirler... On yıllar süren karamsarlığın ardından, insanoğlu yüzünü yeniden uzaya çevirmiştir! Helen Freeman Mars'a ayak basan ilk kadın olacaktır... Şimdi ömür boyu süren hayalleriyle, kızının sevgisi arasında bir seçim yapmak, ve belki de asla geri dönemeyeceği bir yolculuğa çıkmak zorundadır... ZAMANIN ÖTESİNDE BİR YOLCULUK... BİR YAŞAM... BİR UMUT... İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu oguzoguz tarafından (14.Aralık.2017 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yayınevinin orjinal dijital taramasıyla birlikte yeniden düzenlenip balonlandı... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
çizimler harika çeviri muhteşem konu ilginç daha ne olsunki , çok çok TEŞEKKÜRLER.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 20.Eylül.2009
•Rep Puanı : 730957
•Rep Seviyesi :
![]()
Müthiş bir eser teşekkürler...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
Marazano çok üretken bir yazar ve öyküleri oldukça sıra dışı. Bu harika serinin öyküsü de öyle.
Keyifle okudum çalışmanızı, harika bir çalışma yapmışsınız dostlar. Tüm Çizgi Diyarı üyelerine şiddetle okumalarını tavsiye ediyorum. Ellerinize sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Ocak.2011
•Rep Puanı : 606202
•Rep Seviyesi :
![]()
İngilizcesi çıkınca okuma listeme aldığım bir seriydi, kısmet Türkçesinden okumakmış. Honeybadger ve Oğuzoğuz ikilisi okuma keyfinden en ufak bir eksilme olmadan tadını çıkaracağımızın garantisi. Aman diğer sayılar için fazla bekletmeyin lütfen. Meraktan helak oluruz sonra.
Teşekkürler arkadaşlar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]()
özellikle çocukken ya da çocuklarımın
sorumluluğunu üstlenmemişken, daha çok yaşardım şu anları: sinemadan iyi bir film izledikten sonra çıktığımda dışarıya,gözlerim gün ışığına ya da gecenin rengine alışmakta zorlanır,kafam uyuşmuş gibidir en az birkaç dakika dakikalar sonra kendime gelebilirim.geçen hafta marmara forum., bakırköy,istanbul'daki "NASA a human adventure" sergisinden çıktığımda da öyle oldum. bu forumdaki herkes görmekten çok büyük keyif alır derim ben... ![]() şempanze kompleksi'nin kapağını görünce bunlar geçti aklımdan.ilk sayfalarını okuyunca da uzay mekikleri,füzeler uzaya nasıl gider ,nasıl döner,neler yaşanır hepsinin anlatıldığı sergiyi herkesin görmesini istedim. honeybadger ve oguzoguz,çook çok teşekkürler, özel bir kitap bu, bu keyfi yaşattınız bize...
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]()
İki usta yine yapmış yapacağını!
Bir an o uzay yarışı zamanlarında sandım kendimi. Bir o taraf bir bu taraf uzaya roket yollar nedense Ruslarınki fazla irdelenmez Amerikalıların ki sanki bizim başarılarımız gibi coşkuyla karşılanırdı? Hikaye çizimler olağanüstü film tadında sanki.. Devamı için ilk sıralarda yeralanlardan biride benim!
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2907659
•Rep Seviyesi :
![]()
Küçücük bir çocuğun anne sevgisi ve özlemi
Uzayın fethi yanında lafı mı olur demeyip ana tema olarak işleyen yazara sıradan muamelesi yapılabilir mi Uzay, teknoloji, makinalaşmak İnsanlık vasfından önde olabilir mi Bilim bilim için mi, insan için mi İnsanlığın geleceği teknolojiye tapmakla mı, insanı yüceltmekle mi şekillenecek ..... Tablo gibi resimler, muhteşem bir görsellik Büyü nasıl oluyor da daha ilk sayfalarda bozuluyor ama Batının ilginç düşünce tarzı bu Asla unutmayan bir kindarlık, ikibinotuzbeşyılında Saddam Hüseyin fobiyası Üstelik haksız, mesnetsiz, iftira gibi ve kendi gelecek kuşaklarına dahi dezenformasyon uygulaması Saddam bir zalimdi, layığını buldu ama İnsanlığı tehdit edecek silahı yoktu, bu nedenle haksız, mesnetsiz bir iftira İnsanlığı tehdit eden tüm silahların mucidi batı Elinde halen de bulunduran ve yenilerini yapmakta yarışan batılılar İlk sayfalarda büyüyü bozan ve tepemi attıran bu hususu Honeybadger ve oguzoguz'un harika seçimi ve emeği, küçük çocuğun önemsenen durumu, gerçekten de muamma dolu Apollo macerası hakkındaki ilginç yaklaşım ve öyküde olmazsa olmaz nefret unsurunu temsil eden bir pentagon yetkilisi ile bir çizgi roman okuru olduğumu hatırlattı bana Sayı ![]() Devamını bekleyenlerdenim Teşekkürler, saygılar Konu profesör tarafından (05.Kasım.2012 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici Üyelik tarihi: 13.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 144567
•Rep Seviyesi :
![]()
ellerinize sağlık.
devamı için bende sıradayım. ![]()
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
X-Men: Mesih Kompleksi çeviri ve balonlaması | tumo05 | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 7 | 21.Kasım.2011 01:30 |