![]() |
#21 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]()
Uzun süredir devam edilmiyor bu seriye ne yazık ki. Arkadaşlar çeviri mi yapmıyorlar veya seriden mi soğmuşlar da bilmiyorum. Devam edilseydi çok güzel olacaktı. Ama ben bir süredir tamamlasam mı diye düşünürken, sanırım zamanı geldi artık. Almancalarını toparlar toparlamaz kalan yerden devam etmeyi düşünüyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#22 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 04.Ekim.2012
•Rep Puanı : 1077418
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben çevirmeyi düşündüm, hatta bir kitabı temizledim bile. Ama sonra baktım bana göre değil. Hiç ısınamadım Largo Winch'e ne yazık ki, filminde de uyuyakalmıştım.
Fransızca orijinalleri torrentde mevcut. İngilizce'leri de var ama Almancalara dikkat etmedim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#23 |
![]()
Teşekkürler sevgili arkadaşlar... Elinize sağlık... Çok güzel bir paylaşım...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Ben çevirmeyi düşündüm, hatta bir kitabı temizledim bile. Ama sonra baktım bana göre değil. Hiç ısınamadım Largo Winch'e ne yazık ki, filminde de uyuyakalmıştım. Fransızca orijinalleri torrentde mevcut. İngilizce'leri de var ama Almancalara dikkat etmedim. Ben ilk bölümünü okumuştum ve çok beğenmiştim. Sonra filmini izledim ve adeta nefret ettim. Ama çizgi romanları bence güzel. Almancalarını bir yerde görmüştüm oradan indiririm artık. Temizlediğin kitabı eğer çevirmeyeceksen ben alabilir devam ettirebilirim sevgili odenat. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#25 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 04.Ekim.2012
•Rep Puanı : 1077418
•Rep Seviyesi :
![]() Ben ilk bölümünü okumuştum ve çok beğenmiştim. Sonra filmini izledim ve adeta nefret ettim. Ama çizgi romanları bence güzel. Almancalarını bir yerde görmüştüm oradan indiririm artık. Temizlediğin kitabı eğer çevirmeyeceksen ben alabilir devam ettirebilirim sevgili odenat. Ne yazık ki bayağı zaman geçti, silmişim ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#26 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 11-18 nci bölüme kadar upload linkleri var. Almancadır. Fransızcaları var elimde onları yükle derseniz yüklerim. 19 alm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() Konu gandor08 tarafından (23.Kasım.2015 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#27 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Haziran.2009
•Rep Puanı : 225393
•Rep Seviyesi :
![]()
Uzun bir aradan sonra herkese selamlar.
Yarım kalan serilerimizi tamamlamaya niyetli olan arkadaşlardan, serileri birinci sayıdan başlayarak paylaşmalarını rica ediyorum. Roma Kartalları ve Largo Winch çeviri ve balonlama konusunda ciddi emek isteyen frankofon örnekleri. Sevgili oğuzoğuz ile birlikte bir daha ne zaman paylaşım yaparız bilemiyorum ama kaldığımız yerden devam etmenin bir anlamı olması gerekir. Hiçbir seri kimsenin tekelinde değildir, şüphesiz isteyen istediğini yapar. Fakat tüm seriyi kendine özgü bir bütün halinde hazırlamak daha doğrudur. Yarısı öyle yarısı böyle pek bir anlamı kalmıyor. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#28 |
![]()
Işte bu güzel bir haber. Umarım çok fazla bekletmezsiniz bizleri. Şimdiden teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#29 |
![]()
tercüme ve font gelirse ben seve seve balonlamaya hazırım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#30 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]() Uzun bir aradan sonra herkese selamlar. Yarım kalan serilerimizi tamamlamaya niyetli olan arkadaşlardan, serileri birinci sayıdan başlayarak paylaşmalarını rica ediyorum. Roma Kartalları ve Largo Winch çeviri ve balonlama konusunda ciddi emek isteyen frankofon örnekleri. Sevgili oğuzoğuz ile birlikte bir daha ne zaman paylaşım yaparız bilemiyorum ama kaldığımız yerden devam etmenin bir anlamı olması gerekir. Hiçbir seri kimsenin tekelinde değildir, şüphesiz isteyen istediğini yapar. Fakat tüm seriyi kendine özgü bir bütün halinde hazırlamak daha doğrudur. Yarısı öyle yarısı böyle pek bir anlamı kalmıyor. Değerli üstadım, Sevgili oğuzoğuz ile yaptığınız çalışmaları çok beğenerek takip ettik. Tekrar bir paylaşımınızı okumayı ne kadar istesekte iş hayatı her zaman önceliklidir. Sizi tekrar görmekten çok memnunuz. Selam ederim.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Largo Winch #01-#16 | Colinmccay | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 1 | 13.Eylül.2013 23:49 |
LARGO WINCH 7 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 11 | 29.Haziran.2012 01:29 |
LARGO WINCH 8 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 10 | 07.Mayıs.2012 13:26 |
LARGO WINCH 9 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 12 | 03.Mayıs.2012 22:28 |
Largo Winch Sayı 01 - Varis(Çeviri ve Balonlama) | ertuğrul | Çeviri ve Balonlama | 4 | 19.Kasım.2010 01:57 |