![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Haziran.2009
•Rep Puanı : 130393
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Largo Winch 7. Albüm - Makiling Kalesi Türkçe | CBR | 50 Sayfa | 94 MB Yazan: Jean Van Hamme Çizen: Philippe Francq Çeviren: Honeybadger Görsel Uygulama: Oguzoguz İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu honeybadger tarafından (18.Ocak.2020 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yayınevi taramasısyla birlikte yeniden balonlanıp düzenlendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 109345
•Rep Seviyesi :
![]()
çok teşekkürler... gerçekten sabırsızlıkla bekliyordum...
![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye |
![]()
Sevgili sensei ,honeybadger & OGUZOGUZ çeviri bölümünün özellikle fronkofonların en özverili dostları.her ESER;inizi dikkatle takip ediyor ve okuyorum.Eşsiz emekleriniz için teşekkürler dostlar.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 27.Ekim.2009
•Rep Puanı : 411509
•Rep Seviyesi :
![]()
bu güzel çalışma için çok teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 18644
•Rep Seviyesi :
![]()
her ne kadar teşekkür yetmese de elimizden tek gelen o çok çok teşekkürler...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 28.Ocak.2010
•Rep Puanı : 6408
•Rep Seviyesi :
![]()
Bekliyorduk...Teşekkürler.Elin ize sağlık..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Eline sağlık...
Paylaşım ve emeğiniz için teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 26.Ocak.2010
•Rep Puanı : 35544
•Rep Seviyesi :
![]()
Largo Winch yolculuğa ilk olarak, 1970'lerin sonunda Belçikalı ünlü senarist Jean Van Hamme'nin kaleminden
bir seri roman kahramanı olarak başladı (1977'den 1980'e kadar 6 kitap). Daha sonra vatandaşı, çizer Philippe Francq ile birlikte seriye çizgiroman olarak devam etme kararı alındı ve ilk albümü L'héritier (Varis) 1990 yılında Dupuis tarafından yayınlandı. Fransızca haricinde başta Almanca, İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Sırpça ve İsveççe olmak üzere birçok dile çevrildi. Yayınlandığı diğer dillerle birlikte toplamda 12 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşarak en popüler çizgiroman serileri arasına girdi. Ana karakter Winczlav Largo Winch'in olduğu seride diğer önemli karakterler; Nerio Winch (üvey babası), W Grubu üst düzey yöneticileri John D. Sullivan ve Dwight E. Cochrane ve arkadaşı Simon Ovronnaz'dır. Maceralar kendi içerisinde bir bütünlüğü olsada ikişer sayı sürer ve bu albümlerin kapak resimlerindeki arka fon renklerinin aynı olması ise ilginç bir ayrıntıdır. Bu değerli çizgiromanın görsel uygulamalarını büyük bir zevkle yaptığımı belirtmek isterim. Sevgili dostum Honeybadger'in eşsiz çevirisiyle okumak ise ayrı bir keyif... Konu oguzoguz tarafından (03.Ocak.2012 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye |
![]()
Amerikan kökenli çizgi maceraların arasından sıyrılmak çok hoş. Farklı vede bir o kadar hoş bir yapıt.
Ellerinize sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
LARGO WINCH (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 21 | 22.Mart.2021 11:21 |
Largo Winch #01-#16 | Colinmccay | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 1 | 13.Eylül.2013 23:49 |
LARGO WINCH 3 ve 4 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 23 | 30.Haziran.2012 08:04 |
LARGO WINCH 6 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 16 | 29.Haziran.2012 17:55 |
LARGO WINCH 5 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 8 | 29.Haziran.2012 01:57 |