![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Haziran.2009
•Rep Puanı : 225393
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Atilla Aşkım 01 - Dişi Kurt, Lupa Rapidshare :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mediafire :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Atilla Aşkım 02 - Demir Kapılar Rapidshare :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mediafire :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu honeybadger tarafından (12.Mart.2018 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 02.Şubat.2010
•Rep Puanı : 1128710
•Rep Seviyesi :
![]()
Sizlerde olmasanız,yarım bırakılan veya hiç yayınlanmayan çizgi romanları okuma olanağına hiçbir kavuşamayacağız.Emeğinize, gözünüzün ışığına sağlık.
Konu KARAOĞLAN tarafından (28.Aralık.2012 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 109345
•Rep Seviyesi :
![]()
indiriyorum ve daha okumadan heyacanla 3. sayıyı bekliyorum...
![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
şu an iş yerinin bütün yorgunluğu geçti sayenizde ne desem boş sizleri çooook seviyorum
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye |
![]()
bu çok güzel çalışma için gönül dolusu teşekkürler.
Ellerinize sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]()
Dört gözle bekliyoruz, sevgili honeybadger.Böylesi mükemmel buram,buram tarih kokan kitapların daha da çoğalması dileğimle ellerine sağlık.
Sağlıcakla.
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye |
![]()
Dostum balonlama ve çevirilerinizin müptelası oldum .Bilesiniz ve teşekkürler.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]() Dört gözle bekliyoruz, sevgili honeybadger.Böylesi mükemmel buram,buram tarih kokan kitapların daha da çoğalması dileğimle ellerine sağlık. Sağlıcakla. Yukarıdaki iletimde geçen; "Böylesi mükemmel buram,buram tarih kokan kitapların daha da çoğalması dileğimle"ifadesini geri alıyorum. İlk iki kitabı büyük bir ilgi ama nefretle ve sinir küpü olarak okudum.Bu kitabı yazan ve çizen aşağılık Fransızlar'a bir kaç çift söz söylemezsem içim rahat etmeyecek. Bir tarih böyle mi çarpıtılır?, böyle mi? alçakça resmedilir? Baştan aşağı iftira, hile ,desiselerle dolu bir senaryo yazılmış ve çizilmiş.Başta Büyük Hakan , o mütevazi kağan Atilla öyle çizilmiş ki seks düşkünü,cılız, aptal, kibirli ve daha bir çok sıfat yakıştırılmış ki ben bu iftiraların hepsini aynen bu kitapların yazar ve çizerlerine iade ediyorum. Burada Atilla Hanı anlatacak değilim.İsteyen internette araştırıp okusun.Yalnız zoruma giden, bu kitapları okuyan bir çok yabancı işin aslını bilmeden olayı yanlış anlayacak ve yorumlayacak. En başta kitap içinde Türk ve Hun kavramları sanki başka , başka şeylermiş gibi dikte edilmiş. Açıkça Türk aşağılanmış, Hun ise etrafından dolaşılarak Atilla Han'ın tasvirinde alçaltılmış. Son söz olarak; bu soysuz aşağılıkların analarını Atilla Han eşek kovalar gibi kovaladığı için aradan asırlarda geçse ne ona karşı hınçları bitiyor, ne de intikam hiselerinde bir azalma oluyor. Ben Yüce Türk Hakanını bir kez daha saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.
Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini! Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini , Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni, TÜRK'üm ve düşmanım sana kalsam da tek kişi!.. Konu neptunn tarafından (01.Aralık.2011 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum,
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1092
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Harika çalışma için teşekkürler.
|