Atilla-Mon Amour (Franck Bonnet & Jean-Yves Mitton)

Atilla-Mon Amour (Franck Bonnet & Jean-Yves Mitton)

honeybadger&oguzoguz

Like Tree62Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01.Aralık.2011, 17:53   #1
Çeviri Balonlama

honeybadger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 225393
•Rep Seviyesi :
honeybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond reputehoneybadger has a reputation beyond repute
Standart Atilla-Mon Amour (Franck Bonnet & Jean-Yves Mitton)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Atilla Aşkım 01 - Dişi Kurt, Lupa

Rapidshare :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Mediafire :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Atilla Aşkım 02 - Demir Kapılar

Rapidshare :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Mediafire :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu honeybadger tarafından (12.Mart.2018 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.
honeybadger isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Aralık.2011, 18:10   #2
Onursal Üye

KARAOĞLAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1128710
•Rep Seviyesi :
KARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond repute
Sizlerde olmasanız,yarım bırakılan veya hiç yayınlanmayan çizgi romanları okuma olanağına hiçbir kavuşamayacağız.Emeğinize, gözünüzün ışığına sağlık.
Beymelikli18 bunu beğendi.

Konu KARAOĞLAN tarafından (28.Aralık.2012 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.
KARAOĞLAN isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Aralık.2011, 18:11   #3
Süper Üye

filmografi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 109345
•Rep Seviyesi :
filmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond reputefilmografi has a reputation beyond repute
indiriyorum ve daha okumadan heyacanla 3. sayıyı bekliyorum... ellerinize sağlık...

Biz ki caniyiz! Herkes için ekmek, iş ve her türlü bağımsızlık ve adaleti istiyoruz.
Pyotr Alexeyevich Kropotkin
filmografi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Aralık.2011, 20:01   #4
Yeni Üye

recep67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
recep67 is on a distinguished road
şu an iş yerinin bütün yorgunluğu geçti sayenizde ne desem boş sizleri çooook seviyorum
recep67 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Aralık.2011, 20:42   #5
Süper Üye

zinzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 6620
•Rep Seviyesi :
zinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond reputezinzi has a reputation beyond repute
zinzi - MSN üzerinden mesaj gönder
bu çok güzel çalışma için gönül dolusu teşekkürler.

Ellerinize sağlık.
zinzi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Aralık.2011, 21:26   #6
Süper Üye

neptunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
neptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond repute
Dört gözle bekliyoruz, sevgili honeybadger.Böylesi mükemmel buram,buram tarih kokan kitapların daha da çoğalması dileğimle ellerine sağlık.

Sağlıcakla.

Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini!
Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini ,
Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,
TÜRK'üm ve düşmanım sana kalsam da tek kişi!..
neptunn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Aralık.2011, 22:29   #7
Onursal Üye

altay1944 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 107958
•Rep Seviyesi :
altay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond repute
altay1944 - MSN üzerinden mesaj gönder
Dostum balonlama ve çevirilerinizin müptelası oldum .Bilesiniz ve teşekkürler.

Hz. Mevlânâ

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
altay1944 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Aralık.2011, 23:44   #8
Süper Üye

neptunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
neptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond repute
Alıntı: neptunn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dört gözle bekliyoruz, sevgili honeybadger.Böylesi mükemmel buram,buram tarih kokan kitapların daha da çoğalması dileğimle ellerine sağlık.

Sağlıcakla.

Yukarıdaki iletimde geçen; "Böylesi mükemmel buram,buram tarih kokan kitapların daha da çoğalması dileğimle"ifadesini geri alıyorum.

İlk iki kitabı büyük bir ilgi ama nefretle ve sinir küpü olarak okudum.Bu kitabı yazan ve çizen aşağılık Fransızlar'a bir kaç çift söz söylemezsem içim rahat etmeyecek.

Bir tarih böyle mi çarpıtılır?, böyle mi? alçakça resmedilir?

Baştan aşağı iftira, hile ,desiselerle dolu bir senaryo yazılmış ve çizilmiş.Başta Büyük Hakan , o mütevazi kağan Atilla öyle çizilmiş ki seks düşkünü,cılız, aptal, kibirli ve daha bir çok sıfat yakıştırılmış ki ben bu iftiraların hepsini aynen bu kitapların yazar ve çizerlerine iade ediyorum.

Burada Atilla Hanı anlatacak değilim.İsteyen internette araştırıp okusun.Yalnız zoruma giden, bu kitapları okuyan bir çok yabancı işin aslını bilmeden olayı yanlış anlayacak ve yorumlayacak.

En başta kitap içinde Türk ve Hun kavramları sanki başka , başka şeylermiş gibi dikte edilmiş.

Açıkça Türk aşağılanmış, Hun ise etrafından dolaşılarak Atilla Han'ın tasvirinde alçaltılmış.

Son söz olarak; bu soysuz aşağılıkların analarını Atilla Han eşek kovalar gibi kovaladığı için aradan asırlarda geçse ne ona karşı hınçları bitiyor, ne de intikam hiselerinde bir azalma oluyor.

Ben Yüce Türk Hakanını bir kez daha saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.

Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini!
Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini ,
Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,
TÜRK'üm ve düşmanım sana kalsam da tek kişi!..

Konu neptunn tarafından (01.Aralık.2011 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.
neptunn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Aralık.2011, 23:57   #9
Onursal Üye

ccahitkar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
ccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond reputeccahitkar has a reputation beyond repute
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum,

Tohumdur.

Bire kırk verir.

Verdiği kırkın her biri

bir tohumdur ki

o da bire kırk verir.

Bilgi

de tohumdur.

Bire yüz verir.

Verdigi yüzün her biri

Bir tohumdur ki;

sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.
KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN
ccahitkar isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Aralık.2011, 00:03   #10
Süper Üye

hasanicoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1092
•Rep Seviyesi :
hasanicoz has much to be proud ofhasanicoz has much to be proud ofhasanicoz has much to be proud ofhasanicoz has much to be proud ofhasanicoz has much to be proud ofhasanicoz has much to be proud ofhasanicoz has much to be proud ofhasanicoz has much to be proud of
Harika çalışma için teşekkürler.
hasanicoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil