![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Haziran.2009
•Rep Puanı : 130393
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Largo Winch 5. Albüm - H Türkçe | CBR | 50 Sayfa | 93 MB Yazan: Jean Van Hamme Çizen: Philippe Francq Çeviren: Honeybadger Görsel Uygulama: Oguzoguz Genç kahramanımızın yeni serüveni başlıyor. Largo'nun Türkçe albümlerini bundan böyle başka hiçbir dilde göremeyeceğiniz kalitede sayfalarda okumamızı sağlayan sevgili oguzoguz dostumuza çok teşekkür ediyorum. Keyifli okumalar... İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu honeybadger tarafından (18.Ocak.2020 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yeni düzenleme linkleri eklendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Çeviri ve düzenlemeyi yapan
sayın honeybadger'a görsel uygulama ile mükemmel bir kalite tutturan sayın oguzoguz'a içten teşekkür ederim. Bir sinema filmi kurgusu içerisinde çok konuşma olmasına karşın heyecanlı bir serüven okudum, arkasını bir an önce okumak isterim. Saygılarımla.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Elinize sağlık,muhteşem güzellikte bir çalışma,paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili honeybader ve oguzoguz,
Bu fevkalade seriyi biz çizgi roman severlere kazandırdığınız için teşekkürler. Film tadında okuyoruz.
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
honeybadger & oguzoguz ikinizede çok teşekkür ederim. çizgiroman okuma zevkimizi arttıran bir çalışma olmuş.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]()
Zevkle takip ettiğim bir seri, çalışmalarınızda gösterdiğiniz başarıyı kutlarım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye |
![]()
Sırf bu seri için diğer kitaplarıda buldum merakla devamını bekliyorum.Harika iş çıkarıyorsunuz.Teşekkürler her ikinize de.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 109345
•Rep Seviyesi :
![]()
çok teşekkürler... devamını sabırsızlıkla beklediğim okurken çok keyif aldığım bir seri...
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 13.Mart.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
LARGO WINCH (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 21 | 22.Mart.2021 11:21 |
Largo Winch #01-#16 | Colinmccay | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 1 | 13.Eylül.2013 23:49 |
LARGO WINCH 3 ve 4 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 23 | 30.Haziran.2012 08:04 |
LARGO WINCH 6 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 16 | 29.Haziran.2012 17:55 |
Largo Winch Sayı 01 - Varis(Çeviri ve Balonlama) | ertuğrul | Çeviri ve Balonlama | 4 | 19.Kasım.2010 01:57 |