![]() |
#11 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
4.albümün gelmesini beklerken sanırım meraktan öleceğiz.İnsanın başına meraktan çok şey gelebilir.
![]() ![]()
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Haziran.2009
•Rep Puanı : 130393
•Rep Seviyesi :
![]() dostum teşekkür ederim , zevkle okudum üçü özlemle bekliyorum dördü. Saygılar. 4.albümün gelmesini beklerken sanırım meraktan öleceğiz.İnsanın başına meraktan çok şey gelebilir. ![]() ![]() Merak iyidir dostum, meraktan pek bir zarar gelmez bence. Largo'nun görsel düzenlemesini yapan sevgili dostumuz oğuzoğuz bu ay başında belinden bir fıtık ameliyatı geçirdi. Sağlık durumu iyi çok şükür. İstirahate devam ediyor, nitekim çok ciddi bir sıkıntıyı atlattı. Sağlığımız ve özel yaşantımız izin verdiği sürece çizgiromana gönül veren ve gösterdiğimiz emeklerin kıymetini bilen dostlarımız için paylaşımlarımızı mümkün olduğu kadar hızlı ve özenli bir şekilde sürdüreceğiz. Bu arada Largo'nun yanısıra, çeşitli sebeplerden dolayı paylaşımı geçiken Süpermen ve Barbar Kral Kull için de biraz daha sabretmeniz gerekiyor. Görüşmek üzere, sevgiler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]()
Sevgili arkadaşımıza çok geçmiş olsun... Biz bekleriz yeterki sağlığına tam olarak kavuşsun
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Önce sağlık!
Sevgili oğuzoğuz arkadaşımıza acil şifalar diliyorum. Umarım tez zamanda sıhhatine kavuşur. Hiç tanımıyorduk, şimdi yalnızca bekliyoruz. Daha ne olsun, Tekrar geçmiş olsun dileklerimle.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Haziran.2009
•Rep Puanı : 130393
•Rep Seviyesi :
![]()
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Geçirdiği operasyondan çok fayda gören sevgili oğuzoğuz'un sağlık durumu oldukça iyi. Paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Largo'nun ikinci serüveni de tamamlandı. Genç milyarderi bundan sonra daha karmaşık ve daha zorlu serüvenler bekliyor.
Ayrıca 5. sayıdan itibaren Largo'nun Avrupa baskıları üzerinden yapılan taramalardan faydalanarak çok daha kaliteli bir sunum yapacağımızı belirtmek isterim. 4. sayı ana konuya eklenmiştir. Ulaşmak için tıklayınız: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu honeybadger tarafından (29.Haziran.2011 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
4.bölüm için teşekkür ediyorum.Ayrıca oğuz oğuz arkadaşımıza acil şifalar dilerim.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 28.Ocak.2010
•Rep Puanı : 6408
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]()
Mersilerden birçok demet sunuyorum, kabul buyurula
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 109345
•Rep Seviyesi :
![]()
4. sayı için teşekkürler... çalışmalarınız çok güzel... 5. sayı için beklemeye geçtim bile...
![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
harika bir seri çok teşekkürler , BEKLİYORUZ...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
LARGO WINCH (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 21 | 22.Mart.2021 11:21 |
Largo Winch #01-#16 | Colinmccay | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 1 | 13.Eylül.2013 23:49 |
LARGO WINCH 6 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 16 | 29.Haziran.2012 17:55 |
LARGO WINCH 5 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 8 | 29.Haziran.2012 01:57 |
Largo Winch Sayı 01 - Varis(Çeviri ve Balonlama) | ertuğrul | Çeviri ve Balonlama | 4 | 19.Kasım.2010 01:57 |