![]() |
#11 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 04.Ekim.2012
•Rep Puanı : 1077418
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Benim de gözümden kaçmış. Çok teşekkürler, Largo Winch çevirisi ve balonlaması gerçekten zor ve emek isteyen bir iş.
Not; Dosya ismindeki Türkçe karakter yüzünden cbr dosyası açılmıyor. (paranın / ı harfi) Bu yüzden benim gibi cbr'ı açamayan arkadaşlar dosya ismini değiştimeliler. Konu odenat tarafından (20.Şubat.2017 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Şanslı olduğunu düşünmek böyle bir duygu olmalı...
Bizim jenerasyonumuz çizgi romanın tadını aldı, altın çağını yaşadı... Benden önceki yıllar ve benden sonraki bir on yıl diyelim gerçekten çizgi roman konusunda tüm engellemelere rağmen inadına bu tutkuya sarıldı... Hem de çok kötü çizgi romanlar basılmasına rağmen... Şimdi dünyanın bir çok ülkesinde basılan çizgi romana ulaşmak çok kolaylaştı ama bu sefer de seçim zorluğu başladı. Çok kaliteli örnekleri ancak bu konun uzmanı ve çizgi roman sevdalıları sayesinde görebiliyoruz. İşte şansımız da tam bu... Bu forum ve paylaşım yapan üyeleri sayesinde şanslı duyumsuyorum kendimi... honeybadger ve oguzoguz dostlar bana bu duyguyu yaşatan üstadlardan ikisi... Kitaba gelince; Teknik olarak mükemmel.. Tek bir olumsuz yan göremedim aslına pek de aramadım... Ama senaryo ondan da mükemmel... İnan okumaya kıyamadım... Bitsin istemedim... Çook güzel bence. Teşekkürler dostlar, sağolun varolun... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yönetici |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
LARGO WINCH 11 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 18 | 11.Ekim.2020 19:57 |
LARGO WINCH 13 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 26 | 07.Eylül.2020 22:06 |
LARGO WINCH 6 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 16 | 29.Haziran.2012 17:55 |
LARGO WINCH 5 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 8 | 29.Haziran.2012 01:57 |
LARGO WINCH 8 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 10 | 07.Mayıs.2012 13:26 |