![]() |
#21 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 25.Kasım.2012
•Rep Puanı : 86837
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mehmet bey fontun linkini mesaj attım size, sayfanızdan indirip kullanabilirsiniz. İsteyen başka arkadaşlar olursa onlara da verebilirim, sorun değil... Font, Largo Winch'in çizim ve balon tekniğine göre tasarlanmıştır, başka çizgiromanlarda güzel görünmeyebilir... Selamlar... Size de selam olsun, herşeyden önce teşekkür ederim fontu verdiğiniz için ama ismi My Font olduğundan bende de daha önce aynı isimle yüklenmiş başka bir font olduğu için çakışma oldu şimdi iki fontta rahmetlik oldu, sizden ricam ismini Largo yapsanız bir de otf uzantısını her Windows veya resim düzenleme programı göremiyor uzantısını tff yapsanız da öyle yollasanız. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#22 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 26.Ocak.2010
•Rep Puanı : 25544
•Rep Seviyesi :
![]() Size de selam olsun, herşeyden önce teşekkür ederim fontu verdiğiniz için ama ismi My Font olduğundan bende de daha önce aynı isimle yüklenmiş başka bir font olduğu için çakışma oldu şimdi iki fontta rahmetlik oldu, sizden ricam ismini Largo yapsanız bir de otf uzantısını her Windows veya resim düzenleme programı göremiyor uzantısını tff yapsanız da öyle yollasanız. Fontunuzun kaybolduğuna üzüldüm, yüklerken sistem uyarı verdiğinde keşke yüklemeyip isim değişikliğinden sonra yükleseydiniz. Font üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapıp sayfanızda bulunan mesajımdaki linke yükledim. Konu oguzoguz tarafından (08.Aralık.2016 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#23 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 25.Kasım.2012
•Rep Puanı : 86837
•Rep Seviyesi :
![]() Fontunuzun kaybolduğuna üzüldüm, yüklerken sistem uyarı verdiğinde keşke yüklemeyip isim değişikliğinden sonra yükleseydiniz. Font üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapıp sayfanızda bulunan mesajımdaki linke yükledim. İlginiz ve yardımınız için çok teşekkürler. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#24 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 06.Temmuz.2016
•Rep Puanı : 10282
•Rep Seviyesi :
![]()
link olmüş galiba yenileyebilirmisiniz
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#25 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 26.Ocak.2010
•Rep Puanı : 25544
•Rep Seviyesi :
![]()
Linkler sağlam görünüyor fakat resim linkleri silinmiş... Tarayıcınızda nasıl görünüyor bilmiyorum ama resimlerin yerine gelen şekile tıklarsanız indirme linkine yönlendiriyor.
Sevgili Honeybadger konuyu yeniden düzenleyecektir... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#26 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2016
•Rep Puanı : 84
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
mediafire link açılmıyor dosya silinmiş ilgilenen olursa çok sevinirim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#27 |
Onursal Üye |
![]() mediafire link açılmıyor dosya silinmiş ilgilenen olursa çok sevinirim yandex'te sorun görünmüyor deneseniz...
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
LARGO WINCH 11 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 18 | 11.Ekim.2020 19:57 |
LARGO WINCH 6 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 16 | 29.Haziran.2012 17:55 |
LARGO WINCH 7 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 11 | 29.Haziran.2012 01:29 |
LARGO WINCH 8 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 10 | 07.Mayıs.2012 13:26 |
LARGO WINCH 9 (Philippe Francq & Jean Van Hamme) | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 12 | 03.Mayıs.2012 22:28 |