HIZLI GAZETECİ - 32.Kitap

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,663
Kasımpaşa
Her minnet kabulüm yeter ki çizgi roman eksilmesin diyarımızdan... cahit sıtkı affetsin, şiiri bayağı bozdum ama yapacak bir şey yok... Sağol Ahmet abi... Müthiş bir koleksiyon oldu.. Minnettarım..
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,947
Tam Seri demek, bir çizgi karakterin nereden nereye geldiğini bir çırpıda görebilmek anlamına geldiği gibi, yaratıcısının çizgi ve anlatı anlayışının zaman içinde kat ettiği yolu da görebilmek demek... Şanslıyız... Teşekkürler Tex'e, ve elbette seriye emeği geçen diğer arkadaşlara...
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,870
5,102

Sayın tex ;

Başka bir toplum olsa Necdet Şen gibi birinden burada verdiği ürünlerin yüz katını alırdı. Biz ise onu ancak küstürürüz. Necdet Şen yine de şanslı çünkü kafasını bir taşla ezip öldürebilir ( Sabahattin Ali ) , bir kör kurşunla işini bitirebilir ya da yıllarca hapislerde çürütebilirdik. Ülkemizde aydınlara , gerçek sanatçılara ( bu gerçek nitelemesi zorunlu çünkü bizde dansöze bile sanatçı deniyor ) reva görülenler göz önüne alınırsa .... Küstürmüşüz , nankörlük etmişi vb. vb. ... bunlar yukarıda saydıklarımın yanında şanslı sayılmaz mı ? Vah ülkem vah ! Nelerde şans arıyoruz. Düştüğümüz duruma bakın.


Cumhuriyet Gazetesinde tanıştığım ( biliyorum öncesi de var ama ben onun bilincine bu aşamada vardım. ) okuduğum çizgi romanın bir gün gelecek kitap şeklinde yayınlanacak ve dost bildiğimiz tex tarafından hem de tüm seri bize elektronik ortamda sunulacak. İlk tanıştığım yıllarda böyle kurgu ile roman yazsam ( bilim kurgu olurdu ) kimse inanamazdı.

Daha önceki sayıda da yazmıştım son sayı ve tarihte küçük değişiklik yaparak buraya da almakta sakınca görmüyorum :

1. Sayıyı : 28.11.2011 tarihinde sunmuşsun ( sonradan indirdiğim için )

32. Sayıyı : 22.12.2014 tarihinde sundun.


Nereden bakarsan bak tam 3 küsür yıl sürmüş. Bu ne dirayet , bu ne emek ...?




Tüm emeklerin için yoldaşça duygularımla dost selamlarımı iletir , esenlikler dileklerimle teşekkürlerimi sunarım ... Sağ ol ! Var ol !.......





 
Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,006
543,776
İstikrar
İşinde ciddiyet ve kararlılık
Tex dostumuzun alameti farikası
Hızlı Gazeteci'yi, Çizgi Diyarı arşivine ve dolayısıyla Türk Kültür Galerisine armağan etti
Yürekten kutluyor, teşekkür ve saygılarımı sunuyorum
 
Üst