![]() |
#31 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 09.Şubat.2021
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Ellerinize, yüreğinize sağlık
![]() |
![]() |
#32 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 09.Haziran.2016
•Rep Puanı : 40026
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kontrol ettim, hâla hareket yok. Ama bu durum bilgisayar, grafik kartı veya işletim sistemiyle filan ilgili olabilir. Oldukça eski bir bilgisayar kullanıyorum (P4, 2,60 GHz, XP Pro. SP3) CDisplayEX de v. 1.10.29. Ama olsun, ÇD sayfasındakini görüyorum ya, bu yeter. Hattâ merak ettim 3,81 MB'lık anigif dosyasını Photoscape'in AniGif modülünde açtım 18 kareyi tek tek inceledim. Harikaydı. CDisplay EX'e Animated GIF gösterebilme özelliği versiyon 1.10.13te eklenmiş ve 1.10.15te geliştirilmiş. Dolayısıyla elinizdeki versiyonla çalışıyor olması lazım. Bende bu program yüklü olmadığından son sürümünü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden indirmeyi denedim ama antivirüs programın download sayfasında trojan olduğundan izin vermedi. Son versiyon 1.10.33ü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden indirdim. Antivirüs setup esnasında bir başka virüs bulup temizledi ama setup tamamlandı. Verilen dosyayı açtığımda animasyonlar çalıştı. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bana Bir Çizgi roman çizme programı söyleyin ki herşeyi yapabileyim (çizgi roman vb) | memocan606 | Görüş ve Önerileriniz | 1 | 13.Nisan.2013 23:14 |
Tenten'in Birkaç Yüzü ya da Bir Çizgi Roman Nasıl Yaratıldı? | bakunin | Çizgi Roman Kahramanları, Dergiler, Türler ve İnceleme Kitapları | 0 | 27.Temmuz.2009 13:22 |